Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χτύπησαν ποδοσφαιριστές του Ηρακλή!

Χτύπησαν ποδοσφαιριστές του Ηρακλή!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/11/2013 02:26
Απίστευτα πράγματα σημειώθηκαν λίγο έξω από την Κατερίνη, καθώς οπαδοί του Ηρακλή επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας και χτύπησαν ποδοσφαιριστές, μετά την ήττα του «Γηραιού» από τον Τύρναβο!

Ξεπέρασαν τα όρια για ακόμα μια φορά οπαδοί του Ηρακλή, καθώς 50 εξ αυτών επιτέθηκαν σε παίκτες της ομάδας μέσα στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή, λίγο έξω από την Κατερίνη.

Συγκεκριμένα, κατά την επιστροφή της ομάδας στη Θεσσαλονίκη μετά την ήττα από τον Τύρναβο (1-0), το πούλμαν έκανε στάση προκειμένου να δειπνήσουν οι ποδοσφαιριστές. Ωστόσο στο σημείο, βρίσκονταν περίπου 50 οπαδοί της ομάδας που επιτέθηκαν φραστικά τους παίκτες, οι οποίοι αναγκάστηκαν να οπισθοχωρήσουν στο πούλμαν.

Όμως, τα πνεύματα δεν ηρέμησαν, καθώς αρκετοί οπαδοί μπήκαν μέσα στο πούλμαν και έριξαν μερικές… ψιλές σε παίκτες της ομάδας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί έψαχναν τον Τάσο Κυριάκο ο οποίος έμεινε για προσωπικούς λόγους στη Λάρισα και δεν επέστρεψε με την αποστολή.

Αφού οι οπαδοί, ξέσπασαν το πούλμαν αναχώρησε από το σημείο με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται πως παρόμοιες σκηνές είχαν σημειωθεί στις 15 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, εκεί όπου οπαδοί επιτέθηκαν σε παίκτες του Ηρακλή για την αποτυχία της ομάδας να κερδίσει την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.