Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκες πριν το Ελ Κλάσικο»  για «Μπάρτσα» και Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκες πριν το Ελ Κλάσικο» για «Μπάρτσα» και Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2013 01:44
Νίκες με ανατροπές πανηγύρισαν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα οι οποίες λίγες μέρες πριν τα δύο συνεχόμενα «Ελ Κλάσικο» κέρδισαν με 2-1 τις Λα Κορούνια (εκτός) και Σεβίλλη (εντός) αντίστοιχα.

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο, η Ρεάλ δυσκολεύτηκε για ακόμα μία φορά στο «Ριαθόρ» της ουραγού Λα Κορούνια, παίρνοντας την νίκη με ανατροπή χάρη σε τέρμα του Ιγκουαίν στο 88’.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα απέναντι στην Ρεάλ και τελικώς άνοιξαν τον σκορ με γκολ του Ρίκι στο 35’, ενώ από την άλλη οι «μερέγχες» έβγαζαν προβλήματα στη δημιουργία φάσεων.

Ωστόσο παρότι ήταν φανερό ότι έκαναν οικονομία δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας, κατάφεραν να ισοφαρίσουν τελικώς με τον Κακά στο 73’, ενώ ο Ιγκουαίν ύστερα από ασίστ του Ρονάλντο (πέρασε στο παιχνίδι στο 57’) διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 88’.

Το παιχνίδι τελείωσε βρισκόμενη την Ρεάλ με 10 καθώς ο Ντι Μαρία δέχθηκε δύο ανόητες κίτρινες στο 90’ σε προσπάθεια να παρεμποδίσει μία εκτέλεση φάουλ της Λα Κορούνια.

Επέστρεψε στις νίκες η Μπαρτσελόνα


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκες πριν το Ελ Κλάσικο»  για «Μπάρτσα» και Ρεάλ
Αν και έμεινε πίσω στο σκορ από τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου», η Μπαρτσελόνα γύρισε το παιχνίδι και πήρε την νίκη με 2-1.

Μετά την σφαλιάρα από την Μίλαν στους «16« του Τσάμπιονς Λιγκ, οι «μπλαουγκράνα» έψαχναν μία νίκη ώστε να ξεσπάσουν λίγες μέρες πριν το Κλάσικο. Ωστόσο παρά τις χαμένες ευκαιρίες, η Σεβίλλη κατάφερε να πάρει κεφάλι στο παιχνίδι κάνοντας το 1-0 με το Μποτία στο 42’.

Παρόλα αυτά, η Μπαρτσελόνα πάτησε γκάζι στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Βίγια στο 52’, ενώ ο Μέσι ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 60’, πετυχαίνοντας γκολ για 15η σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Ισόπαλοι Βαλβέρδε- Χιμένεθ


Ισοπαλία με 2-2 απέσπασε στην έδρα της Σοσιεδάδ η Βαλένθια του Ερνέστο Βαλβέρδ,με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού να βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο οι «νυχτερίδες» κατάφεραν να ισοφαρίσουν για το τελικό σκορ, με την Σοσιεδάδ ωστόσο να διαμαρτύρεται δίκαια για γκολ που δεν μέτρησε στις καθυστερήσεις.

Τέλος, η Χετάφε πανυγήρισε μεγάλη νίκη απέναντι στη Μαγιόρκα την οποία και κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.