Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ένα βήμα πριν την «Γαλατά» ο Σνάιντερ

Ένα βήμα πριν την «Γαλατά» ο Σνάιντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2013 15:24
Έτοιμος να υπογράψει στην Γαλατάσαραϊ είναι ο Γουέσλι Σνάιντερ σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα "Milliyet", ο 28χρονος μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποδεχτεί την προσφορά της Τούρκικης ομάδας και να υπογράψει σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μοναδικό εμπόδιο σύμφωνα με την εφημερίδα είναι το οικονομικό, με την Γαλατά να προσφέρει στον 28χρονο 8 εκατομμύρια ετησίως, δύο εκατομμύρια λιγότερο δηλαδή από το συμβόλαιο που έχει στην Ίντερ.
Εδώ να τονιστεί ότι ο Μάσιμο Μοαράτι έχει αποδεχθεί την πρόταση της Τούρκικης ομάδας για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, με την Ίντερ να φέρεται ότι θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 10 εκατομμυρίων.

Από την άλλη, σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία από μερίδα οπαδών της Γαλατά οι οποίοι δεν θέλουν την ολοκλήρωση της μεταγραφής εξαιτίας της συζύγου του Ολλανδού, Γιολάντε Καμπάου, η οποία είχε πάρει μέρος στο παρελθόν σε σέξι κινηματογραφική σκηνή υποδυόμενη μία Τουρκάλα μουσουλμάνα που επιχειρούσε να αποπλανήσει ένα μικρό παιδί.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.