Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Είμαι σίγουρος πως στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε»

Σάντος: «Είμαι σίγουρος πως στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/11/2013 18:22
Αισιόδοξος πως το βράδυ της Τρίτης αυτοί που θα χαμογελάνε θα είναι οι Έλληνες, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος πρόσθεσε πως η πρόκριση θα είναι επίτευγμα όλων των Ελλήνων.

Τη σιγουριά του πως οι παίκτες του θα κάνουν αυτό που πρέπει κόντρα στη Ρουμανία και το βράδυ της Τρίτης αυτοί που θα χαμογελάνε θα είναι οι Έλληνες, εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος.

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός δέχθηκε πολλές ερωτήσεις από τους Ρουμάνους δημοσιογράφους που είχαν σχέση με την διαιτησία του πρώτου αγώνα με τον ίδιο να απαντάει:

«Υπήρχε και ένα πέναλτι στο 2ο λεπτό. Για αυτό δεν λέτε τίποτα; Πρέπει να βλέπουμε όλο το παιχνίδι και όχι μόνο αυτό που μας συμφέρει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάντος στη συνέντευξη Τύπου:


Για το ποσοστό πρόκρισης των δύο ομάδων:

«Δεν υπάρχουν ποσοστά για τις δύο ομάδες. Μιλάμε για ένα τελικό που έχει δύο ημίχρονα. Το ένα έγινε, το άλλο είναι μπροστά μας. Σίγουρα έχουμε το προβάδισμα από το πρώτο ματς και ήρθαμε να κρατήσουμε αυτό που έχουμε πάρει απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είναι σίγουρο πως οι Ρουμάνοι θα μπουν δυνατά να ανατρέψουν την κατάσταση».

Για το πόσο μπορεί να επηρεάσει την Ελλάδα η απουσία του Κατσουράνη:

«Όχι. Μιλάμε για ομάδες και καμία δεν πρέπει να στηρίζεται σε έναν παίκτη. Δεν σκεφτόμαστε το ότι ο Κατσουράνης δεν μπορεί να παίξει, είναι μια πραγματικότητα την οποία γνωρίζουμε εδώ και ημέρες. Είμαστε σίγουροι ότι όποιος και να παίξει θα ανταποκριθεί. Και είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν θα φανεί το κενό και η απουσία του».Για το αν η Ελλάδα έκανε προπόνηση στα πέναλτι:

«Δεν προπονηθήκαμε στα πέναλτι, ούτε θα κάνουμε κάτι τέτοιο, γιατί πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε εκεί. Ο αγώνας θα τελειώσει πιο γρήγορα».

Για το αν έπρεπε να μετρήσει το πρώτο γκολ του Μήτρογλου στον πρώτο αγώνα:

«Το παιχνίδι το είδαμε και εμείς. Υπήρχε και ένα πέναλτι στο 2ο λεπτό. Για αυτό δεν λέτε τίποτα; Πρέπει να βλέπουμε όλο το παιχνίδι και όχι μόνο αυτό που μας συμφέρει. Ποτέ δεν μιλάω για τους διαιτητές. Τόσα χρόνια αυτό κάνω. Είμαι σίγουρος ότι και οι διαιτητές θα προσπαθήσουνε να κάνουν σωστά τη δουλειά τους όπως και εμείς».

Για το πότε μίλησε τελευταία φορά με τον Πορτογάλο διαιτητή Προένσα:

«Πριν από οκτώ χρόνια. Έχει παίξει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τον τελικό του Γιούρο και είναι ο καλύτερος για τη ΦΙΦΑ».

Για το πώς περιμένει τους Ρουμάνους:

«Περιμένουμε μια Ρουμανία να μπει διαφορετικά με τον κόσμο που θα έχει στο πλευρό της και ανάλογα με αυτές τις συνθήκες θα δούμε τι θα κάνουμε από την δική μας πλευρά για την πρόκριση».

Για τη διαφορά στην παγκόσμια κατάταξη και το τι θα πρέπει να προσέξει η Εθνική:

«Η κατάταξη αυτή τη στιγμή δεν μετράει σε τίποτα. Και η Βοσνία ήταν κάποτε 40ή και τώρα είναι 10η. Αυτό που θα πρέπει είναι να είμαστε ακριβώς όπως στο ματς στην Αθήνα. Το μυαλό μας να είναι καθαρό. Αμυντικά θα πρέπει να είμαστε συμπαγής και από την άλλη να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να κάνουμε ευκαιρίες».

Για το τι θα πει στους παίκτες για να έρθει η πρόκριση:

«Θα πω αυτό που λέω πάντα. Να μπουν μέσα και να παίξουν όπως ξέρουν και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Αν καταφέρουμε να περάσουμε, θα είναι ένα τεράστιο επίτευγμα που θα ανήκει σε όλους τους Έλληνες».

Για το αν αλλάζει κάτι η συμμετοχή του Κίρικες;

«Δεν θα αλλάξει κάτι η συμμετοχή του Κίρικες. Είναι ο αρχηγός και θα δώσει περισσότερο πάθος στην ομάδα. Παίζουμε όμως απέναντι σε όλη την ομάδα και όχι σε έναν παίκτη».

Για την ενδεκάδα που θα επιλέξει:

«Δεν έχω αποφασίσει, το βράδυ που θα πάω να κοιμηθώ θα πάρω τις αποφάσεις μου. Ελπίζω πως θα είναι οι σωστές».

Για την παρουσία των Ελλήνων φιλάθλων στις εξέδρες:

«Είναι σημαντικό και μας δίνει ικανοποίηση, όσο για την ατμόσφαιρα οι παίκτες μου θα ανταποκριθούν πολύ καλά γιατί έχουν την εμπειρία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.