Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Αμείλικτη  η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Πρέμιερ Λιγκ: Αμείλικτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2013 20:06
Δεν χαρίζει σε κανέναν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία πέρασε και από την έδρα της ουραγού ΚΠΡ με 2-0, και έφτασε την διαφορά της από την δεύτερη Σίτι στους 15 βαθμούς (με παιχνίδι περισσότερο). Αγχώθηκε αλλά κέρδισε η Άρσεναλ, πήρε το ντέρμπι «ουράς» η Γουίγκαν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, πήραν τα ηνία του αγώνα και τελικώς ο Ράφαελ με σουτ-βολίδα στο 23’ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Μάλιστα ο ίδιος στο 35’ έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση αποκρούοντας στη γραμμή την κεφαλιά του Σαμπά.

Στο δεύτερο μέρος οι «ρέιντζερς» πάλεψαν για την ισοφάριση, ωστόσο έπεσαν πάνω στο Ντε Χέα ο οποίος όποτε χρειάστηκε είπε όχι στους γηπεδούχους, και τελικώς στο 80' ο Γκίγκς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Να σημειωθεί ότι ο Φαν Πέρσι αντικαταστήθηκε στο 41’ της αναμέτρησης καθώς χτύπησε με… μικρόφωνο το γηπεδού στη φάση του πρώτου γκολ.

Επιστροφή στις νίκες για Άρσεναλ


Πρέμιερ Λιγκ: Αμείλικτη  η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Με τον Καθόρλα να σημειώνει δύο γκολ, η Άρσεναλ πήρε την νίκη με 2-1 απέναντι στην Άστον Βίλα και επέστρεψε έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ισπανό χαφ στο 6ο λεπτό σε ένα παιχνίδι με τρελό ρυθμό όπου οι «κανονιέρηδες» απείλησαν για ένα 2ο γκολ αλλά απειλήθηκαν παράλληλα για την ισοφάριση. Τελικώς στο 68’ ο Βέιμαν σώπασε προς στιγμήν το «Έμιρειτς», ισοφαρίζοντας σε 1-1, ωστόσο ο Καθόρλα χτύπησε ξανά, κάνοντας το τελικό 2-1 με γκολ στο 85’.

Πολύτιμη νίκη για Γουίγκαν, ανατροπή για Νόριτς


Πρέμιερ Λιγκ: Αμείλικτη  η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Μεγάλη νίκη στην έδρα της Ρέντινγκ πανηγύρισε η Γουίγκαν η οποία επικράτησε με 3-0 στο ντέρμπι της ουράς και σε συνδυασμό και με την ήττα της Άστον Βίλα, ξέφυγε από τις θέσεις του υποβιβασμού. Από την άλλη, η Νόριτς έκανε μεγάλη ανατροπή, παίρνοντας την νίκη κόντρα στην Έβερτον χάρη σε τέρμα του Χόλτ στο 90+4’ ο οποίος και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τέλος η Γουέστ Μπρομ με δύο τέρματα του Λουκάκου πήρε την νίκη με 2-1 απέναντι στη Σάντερλαντ, ενώ η Φούλαμ κέρδισε με 1-0 τη Στόουκ χάρη σε τέρμα του Μπερμπάτοφ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.