Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντσελίγκα: Ασταμάτητη η Μπάγερν

Μπουντσελίγκα: Ασταμάτητη η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2013 19:00
Με φόρα από την μεγάλη της νίκη απέναντι στη Άρσεναλ (3-1) για το Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν διέλυσε την Βέρντερ Βρέμης με 6-1 στη «Άλιανζ Αρίνα», δείχνοντας ότι δεν αρκείται στην μεγάλη διαφορά από τους διώκτες της στη Μπουντεσλίγκα.

Οι Βαυαροί παρατάχθηκαν χωρίς τους Σβάινσταιγκερ, Μίλερ, Κρόος και Μάντζουκιτς, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του Γιουπ Χάινκες να κάνει υγιεινό περίπατο κόντρα στην ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο οποίος δεν έπαιζε λόγω γρίππης.

Την άρχη έκανε ο Άριεν Ρόμπεν ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 25’, ενώ στο 29’ ο Μαρτίνεθ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κεφαλιά –από θέση οφσάιντ-. Μάλιστα η αποβολή του Πρεντλ για την Βέρντερ στο 44ο λεπτό για μαρκάρισμα στον Γκόμεζ ο οποίος ήταν σε προφανή θέση για γκολ, έκανε τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους.

Στις αρχές του δεύτερου μέρους ο Γκεμπρεσελιασέ σημείωσε αυτογκόλ, κάνοντας το 3-0, ενώ η συνέχεια ήταν «τρομακτική» για την Βέρντερ, με τον Γκόμεζ να σημειώνει δύο και ο Ριμπερί άλλο ένα, ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο των Βαυαρών, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν απλώς με τον Ντε Μπρούιν στο 58’.

Ακούραστο το Ανόβερο


Μπουντσελίγκα: Ασταμάτητη η Μπάγερν
Παρότι το Ανόβερο προερχόταν από παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ τη Πέμπτη απέναντι στη Ανζί (1-1), διέσυρε με 5-1 το Αμβούργο, μειώνοντας την μεταξύ τους διαφορά στον ένα βαθμό.

Από την άλλη, στο 1-1 έμειναν Στουτγκάρντη – Νυρεμβέργη και Μάινζ - Βόλφσμπουργκ, ενώ η Άουγκσμπουργκ πήρε την νίκη με 2-1 απέναντι στη Χοφενχάιμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.