Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Πρόκριση με «πεντάρα» για ΑΕΚ

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Πρόκριση με «πεντάρα» για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/11/2013 16:14
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στον Άγιο Νικόλαο η ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 5-0 στο ΟΑΚΑ και προκρίθηκε με εμφατικό τρόπο στον τελικό του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Γ' Εθνικής εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αστέρας Βάρης-Θύελλα Ραφήνας. Χατ-τρικ ο Ντακόλ, σκόραραν και οι Πεταυράκης, Πλατέλλας.

Καταιγιστική ήταν κόντρα στον Άγιο Νικόλαο η ΑΕΚ, η οποία παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο, πήρε εμφατική νίκη με 5-0 στο ΟΑΚΑ, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντακόλ ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ (43’ πεν, 60’, 83’), ενώ Πεταυράκης (18’) και Πλατέλλας (73’) πέτυχαν τα υπόλοιπα τέρματα της «Ένωσης».

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Νίκο Γεωργέα ο οποίος έδωσε δύο ασίστ, ενώ την αποθέωση γνώρισε ο Παυλής με την είσοδο του στο παιχνίδι αντί του Γροντή στο 80ο λεπτό.

Έτσι, η ΑΕΚ προκρίθηκε στον τελικό του 6ου ομίλου του Κυπέλλου Γ' Εθνικής εκεί όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Αστέρας Βάρης-Θύελλα Ραφήνας.

ΑΕΚ: Βούρας, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας (59' Κορδέρο), Τσιρίλο, Σταθάκης, Γεωργέας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (46' Πλατέλλας), Ανάκογλου, Γροντής (80' Παυλής).

Άγιος Νικόλαος: Κασσωτάκης, Πηγιάκης, Μουτάκης, Κ. Κοκολάκης, Δέλλιος, Χρηστάκης, Τσωνίδης, Καουκάκης, Λεπτοκαρύδης, Γ. Κοκολάκης, Κρανιάτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.