Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιτσούρκα: «Λίγες οι ελπίδες μας, αλλά θα κάνουμε τα πάντα»

Πιτσούρκα: «Λίγες οι ελπίδες μας, αλλά θα κάνουμε τα πάντα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/11/2013 08:38
Απογοητευμένος για την ήττα της Ρουμανίας εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα με την Ελλάδα ο Βίκτορ Πιτσούρκα ο οποίος παραδέχθηκε πως η ομάδα του έχει πλέον λίγες ελπίδες για την πρόκριση, ωστόσο πρόσθεσε πως οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρουμανίας δήλωσε πως η Ελλάδα ήταν καλύτερη και πήρε δίκαια τη νίκη η οποία αφήνει λίγες ελπίδες πρόκρισης στην ομάδα του.

Ωστόσο ο ίδιος τόνισε πως οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα την Τρίτη στο Βουκουρέστι για να μπορέσουν να γυρίσουν το εις βάρος τους 3-1.

Παράλληλα χαρακτήρισε ως μεγάλη απώλεια ενόψει της ρεβάνς την απουσία των δύο αμυντικών χαφ, Μπουρτσεάνου και Λάζαρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πιτσούρκα στη συνέντευξη Τύπου:


Για την εικόνα του αγώνα και το αποτέλεσμα:

«Η Ελλάδα ήταν καλύτερη και νίκησε δίκαια. Ακολουθεί η ρεβάνς στο Βουκουρέστι. Σίγουρα οι ελπίδες πρόκρισης είναι λίγες όμως θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Ξέραμε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες που μπορούν να μας δημιουργήσουν προβλήματα όμως σίγουρα δεν περιμέναμε τα τρία γκολ.

Καταφέραμε και ισοφαρίσαμε όμως δευτερόλεπτα αργότερα δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ. Για το τρίτο γκολ τι να πω. Το δεχτήκαμε σαν να παίζαμε στο σχολείο. Ξεκινήσαμε καλά το ματς όμως δεχτήκαμε τρία γκολ και αυτό είναι που μετράει».

Για τα λάθη της ομάδας του και τι θα αλλάξει στον επαναληπτικό:

«Θα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς οι δύο ποδοσφαιριστές (Λάζαρ και Μπουρτσεάνου) που θα είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών. Δεν έχουμε τόσους παίκτες αξιόλογους που μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές».

Για το αν μετάνιωσε για την ενδεκάδα που παρέταξε:

«Ο Λάζαρ ήταν αρκετά κουρασμένος και το γήπεδο δεν θα τον βοηθούσε. Επίσης δεν μετάνιωσα που άφησα εκτός τον Μαξίμ. Θα παίξει στο Βουκουρέστι και θα αποδείξει αυτό που μπορεί να προσφέρει».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.