Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Αβραάμ κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός

Με Αβραάμ κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2013 14:36
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη συμπεριλήφθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος μάλιστα έχει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί απέναντι στην πρώην ομάδα του. Από την άλλη εκτός έμειναν οι Μοντέστο, Πίνο και Φουστέρ.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, με τον Μίτσελ να συμπεριλαμβάνει τον Έλληνα στόπερ στην αποστολή ο οποίος πιθανότατα θα κάνει την πρώτη του συμμετοχή φέτος στη Σούπερ Λιγκ.

Από την άλλη, ο Ισπανός τεχνικός «έκοψε» για ακόμα μία φορά τον Μοντεστό, δείχνοντας ότι υπολογίζει στον Φέισα, ενώ εκτός 18αδας έμειναν και οι Πίνο, Φουστέρ. Εκτός έμεινε και ο Πάντελιτς ο οποίος έκανε συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία για ενοχλήσεις που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού, ενώ ο Κοντρέρας είναι τιμωρημένος λόγω καρτών και τίθεται αυτόματα εκτός.

Κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, με την προπόνηση να ήταν αφιερωμένη στην τακτική.

Αναλυτικά η αποστολή:


Μέγιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.