Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sold out με Ρουμανία!

Sold out με Ρουμανία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/11/2013 14:41
Κατάμεστο από κόσμο θα είναι το βράδυ το «Γ. Καραϊσκάκης» για τον αγώνα της Ελλάδας με την Ρουμανία, καθώς μέσω ανακοίνωσης, η ΕΠΟ γνωστοποίησε πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση.

Τα ελάχιστα εισιτήρια που είχαν μείνει απούλητα, εξαντλήθηκαν πριν από λίγη ώρα, όπως ενημέρωσε η ΕΠΟ, η οποία παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανταπόκριση του στο κάλεσμα των διεθνών για υποστήριξη στον αποψινό κρίσιμο αγώνα με την Ρουμανία.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής, η Εθνική μας ομάδα θα έχει την συμπαράσταση χιλιάδων Ελλήνων στην προσπάθεια της να πάρει προβάδισμα πρόκρισης για τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η ανακοίνωση:


«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί τους φιλάθλους της Εθνικής Ομάδας για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα των διεθνών μας για υποστήριξη στον αποψινό αγώνα με την Ρουμανία. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πριν από λίγη ώρα και το βράδυ το γήπεδο θα είναι γαλανόλευκο.

Φίλες και φίλοι της Εθνικής μας, που θα μεταβούν στο γήπεδο απ όλα τα σημεία της χώρας, θα γεμίσουν το «Γ. Καραϊσκάκης» και θα συμπαρασταθούν στους ποδοσφαιριστές μας με όλη την ένταση της φωνής τους και όλη τη δύναμη της ψυχής τους. Η καρδιά όλης της Ελλάδας χτυπάει στο ρυθμό της Εθνικής. Όλοι μαζί στο πλευρό των διεθνών μας για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί»!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.