Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πουλάει τον Μαυρία η Σάντερλαντ»

«Πουλάει τον Μαυρία η Σάντερλαντ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/11/2013 22:23
Σύντομο φαίνεται πως θα είναι το μέλλον του Χάρη Μαυρία στη Σάντερλαντ, καθώς ο νέος προπονητής της ομάδας, Γκουστάβο Πογιέτ τον συμπεριέλαβε στην λίστα των παικτών που είναι προς παραχώρηση, σύμφωνα με αγγλικό Μέσο.

Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Σάντερλαντ ύστερα από εισήγηση του Πάολο Ντι Κάνιο, ωστόσο ο Ιταλός προπονητής αποτέλεσε παρελθόν και ο νέος τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Γκουστάβο Πογιέτ δεν έχει δώσει ούτε λεπτό συμμετοχής στον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα όπως αναφέρει η αγγλική «Metro», ο Ουρουγουανός προπονητής φέρεται πως τον συμπεριλαμβάνει στη λίστα με τους παίκτες που είναι προς παραχώρηση το καλοκαίρι:

«Η Σάντερλαντ θα ακούσει προτάσεις για τα καλοκαιρινά αποκτήματα Χάρη Μαυρία, Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον, Ελ-Χατζί Μπα και Καμπράλ, που έχουν χρησιμοποιηθεί ελάχιστα μέχρι στιγμής», αναφέρει το δημοσίευμα.

Παράλληλα ο Πογιέτ τόνισε πως η Σάντερλαντ θα κινηθεί για την απόκτηση αρκετών παικτών τον Ιανουάριο, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως έχει ζητήσει να επιστρέψει ο Ντάνι Γκρέιαμ από τον δανεισμό του στη Χαλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.