Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ιμπραΐμοβιτς: «Το Μουντιάλ με χρειάζεται περισσότερο από τον Ρονάλντο»

Ιμπραΐμοβιτς: «Το Μουντιάλ με χρειάζεται περισσότερο από τον Ρονάλντο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/11/2013 14:28
Μια μεγάλη απουσία θα έχει το Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς ένας εκ των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο θα μείνει εκτός τελικής φάσης, με τον Σουηδό να τονίζει πως η απουσία του θα λείψει περισσότερο στο φίλαθλο κοινό!

Πορτογαλία και Σουηδία διασταυρώνουν αύριο τα «ξίφη» τους με έπαθλο το εισιτήριο που οδηγεί στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι και ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς ετοιμάζεται για τις μάχες με τον Ρονάλντο, με τον ίδιο να τονίζει πως το Μουντιάλ χρειάζεται περισσότερο την δική του παρουσία παρά του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης:

«Νομίζω ότι το Μουντιάλ χρειάζεται περισσότερο τον Ζλάταν απ’ ότι τον Ρονάλντο. Θα κάνω τα πάντα στα δύο αυτά παιχνίδια για να σιγουρέψω ότι θα απουσιάσει αυτός και όχι εγώ», σχολίασε ο 32χρονος επιθετικός και συνέχισε, εξηγώντας τα λεγόμενα του:

«Κανείς δεν μπορεί να με ανταγωνιστεί στον ενθουσιασμό που μπορώ να προκαλέσω στους αγώνες και στα γκολ που μπορώ να βάλω. Πιστεύω ότι οι οπαδοί θέλουν να με δουν εκεί περισσότερο από κάθε άλλον».

Όσον αφορά τον Ρονάλντο, τόνισε: «Τον σέβομαι σαν παίκτη. Δεν τίθεται θέμα. Είναι ένας από τους καλύτερους. Το Μουντιάλ είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στον κόσμο. Πρέπει να συμμετάσχουν οι καλύτεροι παίκτες.

Αν ένας εκ των Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Ρούνεϊ, Μέσι και Τσάβι δεν παίξει, θα είναι κρίμα για τη διοργάνωση. Οπότε θα είναι λυπηρό αν λείψω εγώ ή ο Ρονάλντο
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.