Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισά: «Δεν το… κουνάει ο Μήτρογλου»

Ισά: «Δεν το… κουνάει ο Μήτρογλου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/11/2013 21:23
Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Πιέρ Ισά είχε την Τετάρτη συνάντηση με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» , απαντώντας στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Τύπου για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα. «Δεν το… κουνάει ο Μήτρογλου» τόνισε χαρακτηριστικά. Τι είπε για Ρομπέρτο, Κάμπελ, Σαβιόλα κ.α.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν στη συνάντηση με τους εκπροσώπους Τύπου ο Πιέρ Ισά ο οποίος μεταξύ ξεκαθάρισε, πως ο Κώστας Μήτρογλου θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2014, αποκάλυψε πως ο Ρομπέρτο είναι «ξετρελαμένος με τον Ολυμπιακό» αλλά οι συζητήσεις περί παραμονής του θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο ή τον Μάιο, ενώ τόνισε πως η ομάδα είναι ευχαριστημένη με τον Σαβιόλα.

Στη συνέχεια παρομοίασε την περίπτωση του Κάμπελ με αυτή του Ρομπέρτο, ξεκαθάρισε πως ο Μεντζανί είναι δανεικός από τη Μονακό, ενώ τόνισε πως η ομάδα σκέφτεται να ζητήσει πίσω τον Βλαχοδήμο από την Άουγκσμποργκ, καθώς ο παίκτης δεν παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα τόνισε πως δύσκολα θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο, αναφέρθηκε στον δανεισμό του Ραφίκ Τζεμπούρ, για τις Ακαδημίες, αλλά και τη μεταγραφική πολιτική της ομάδας.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες αναφορές του Πιέρ Ισά:


Για Μήτρογλου

«Ο Κώστας κάνει μια εντυπωσιακή χρονιά, είναι εξαιρετικός και γνωρίζαμε πολύ καλά ότι μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά. Είναι λογικό να ν' ακούγεται το όνομα του για μεταγραφή σε μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ. O Μήτρογλου θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Αυτό λοιπόν που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο Κώστας δεν πρόκειται να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο, ακόμα και αν υπάρξει πρόταση».

Για Σαβιόλα

«Ο Χαβιέρ είναι πολύ μεγάλος παίκτης, είναι σπουδαία προσωπικότητα κι εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία του στην ομάδα. Έχει παίξει μεγάλο ρόλο και ο Σαβιόλα στην εξέλιξη του Μήτρογλου. Η προσφορά του όμως είναι σημαντική και μέσα στα αποδυτήρια.

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που η συμπεριφορά τους πριν από τα μεγάλα ματς λειτουργεί καταλυτικά και ευεργετικά για τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, με το χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Για Ρομπέρτο

«Ο Ρομπέρτο είναι δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης και σίγουρα έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην καλή πορεία της ομάδας σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό ότι είναι ξετρελαμένος με τον Ολυμπιακό και αυτό φαίνεται και στα παιχνίδια.

Τον Απρίλιο ή τον Μάιο θα συζητήσουμε με την ισπανική ομάδα για το αν μπορούμε να τον κρατήσουμε. Είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι και η οικογένεια του απολαμβάνει τη ζωή στην Ελλάδα».

Για Κάμπελ

«Είναι παίκτης που μας βοηθά, αλλά ανήκει σε μια πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, την Άρσεναλ. Η περίπτωση του είναι σαν αυτή του Ρομπέρτο. Όταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσουμε και με την Άρσεναλ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για Μεντζανί - Εντινγκά

«Ο Μεντζανί είναι δανεικός από τη Μονακό. Είχαμε μια συζήτηση με τη γαλλική ομάδα, χωρίς όμως να έχει να κάνει με το αν θα κρατήσουμε αυτούς τους παίκτες και την επόμενη σεζόν».

Για τις μεταγραφές

«Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές μεταγραφές το καλοκαίρι, πήραμε 18 παίκτες αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κορμό στην ομάδα ώστε να μη χρειάζεται κάθε καλοκαίρι να κάνει ο σύλλογος τόσες μεταγραφές.

Το πλάνο είναι πλέον τρεις-τέσσερις μεταγραφές σε κάθε καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όμως η ενίσχυση εξαρτάται και από άλλες παραμέτρους, όπως για παράδειγμα αν παραχωρηθεί κάποιος βασικός παίκτης με μεταγραφή.

Έτσι λοιπόν όπως είναι τώρα η ομάδα, δε νομίζω ότι θα κάνουμε μεταγραφή τον Ιανουάριο».

Για τις Ακαδημίες

«Δίνουμε μεγάλη βάση στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Είναι πολύ σημαντικό επίσης ότι στο τιμ προστέθηκε ο Γεωργάτος, ένας παίκτης που έχει παίξει πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό κι έχει επίσης αγωνιστεί σε μια πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, την Ίντερ. Δε νομίζω ότι θα υπάρξουν άλλες αλλαγές στα τμήματα υποδομής στην παρούσα φάση».

Για Τζιμπούρ - Βλαχοδήμο

«Η ομάδα του Τζιμπούρ πάει καλά και πλέον είναι και ο ίδιος σε καλή φυσική κατάσταση. Είναι στις προθέσεις μου να πάω κάποια στιγμή στην Τουρκία για να μιλήσω μαζί του. Για τον Βλαχοδήμο είναι πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.