Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Να... ρεφάρει με επιθετικό κλάσης θέλει ο Μαντσίνι

Να... ρεφάρει με επιθετικό κλάσης θέλει ο Μαντσίνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2013 02:16
Στα λάθη της Μάντσεστερ Σίτι στο θερινό μεταγραφικό «παζάρι» έριξε την κύρια ευθύνη για το -όπως όλα δείχνουν- χαμένο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος αποκάλυψε ότι ενδιαφέρεται για την απόκτηση κορυφαίου επιθετικού όπως ο Καβάνι ή ο Φαλκάο.

Οι «πολίτες» βρίσκονται στο -12 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, πράγμα που αποτυπώνει την κακή χρονιά της ομάδας, κάτι που ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε -σε δηλώσεις του στη «Guardian»- ότι οφείλεται πολλάκις στη σχεδόν μηδαμινή μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας το καλοκαίρι:

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε κάποια πράγματα. Τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες έχουμε κάνει λάθη. Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι δεν κινηθήκαμε όπως θα έπρεπε στο μεταγραφικό παζάρι το περασμένο καλοκαίρι»

Στη συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός αποκάλυψε πως θα τον ενδιέφεραν οι περιπτώσεις των Καβάνι και Φαλκάο ενώ δεν θα έλεγε όχι επίσης στους Σουάρεζ ή Νειμάρ για την ενίσχυση της επίθεσης:

«Μου αρέσει ο Καβάνι, αλλά τον θέλει όλος ο κόσμος. Υπάρχουν μεγάλοι παίκτες. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί. Ο Σουάρεζ παίζει σε μια κορυφαία ομάδα όπως η Λίβερπουλ, ο Καβάνι στη Νάπολι. Υπάρχει και ο Φαλκάο, αλλά τον θέλουν όλοι οι προπονητές.

Και ο Νεϊμάρ είναι ένας καλός παίκτης, νέος, αλλά δεν ξέρω αν είναι έτοιμος να παίξει στην Αγγλία, επειδή το ποδόσφαιρο είναι εντελώς διαφορετικό εδώ. Νομίζω ότι θα πάει στη Βαρκελώνη ή στη Μαδρίτη, όπου το ποδόσφαιρο είναι πιο τεχνικό. Ωστόσο, οι Καβάνι και Φαλκάο είναι αρκετά καλοί για την Αγγλία. Έχουν εμπειρία και οι δύο παίκτες είναι 26 – 27 ετών».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.