Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαθήματα άμυνας από τον Φάμπρι

Μαθήματα άμυνας από τον Φάμπρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2013 15:04
«Θέλω να μη δεχόμαστε γκολ με τίποτα» ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν την προπόνηση ο Φάμπρι ο οποίος συγκέντρωσε όλη την ομάδα και με την βοήθεια του πίνακα τους έκανε μαθήματα άμυνας.

«Θέλω από εσάς να τα δίνετε όλα για την άμυνα, θέλω να μη δεχόμαστε γκολ με τίποτα», είπε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές του ο Ισπανός προπονητής, ο οποίος στη συνεχεία υπογράμμισε: «Η αμυντική συμπεριφορά είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζουμε και μετά βάζουμε γκολ. Πρέπει πρώτα όμως, να μη δεχόμαστε».

«Ο καθένας θα πρέπει να έχει τον ρόλο του. Οι κεντρικοί αμυντικοί, οι πλάγιοι, αλλά και οι μέσοι. Όλοι αμύνονται» τόνισε στην συνέχεια ο 57χρονος τεχνικός και συνέχισε: «Πρωτίστως δεν πρέπει να αφήνετε χώρους στον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε σφικτοί. Όλα αυτά θα τα μάθουμε, πως δεν θα αφήνουμε χώρους. Είναι δουλειά όλων η άμυνα, μα ξαναλέω ότι ο καθένας έχει ξεχωριστό ρόλο σ’ αυτήν. Θα δουλέψουμε και θα βελτιωθούμε σ’ αυτό το κομμάτι».

Θεραπεία ακολούθησε ο Νίκος Σπυρόπουλος εξαιτίας του διαστρέμματος στον δικέφαλο που έχει υποστεί, ενώ όσοι ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Πλατανιά έκαναν αποθεραπεία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.