Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ενδιαφέρον Μάντσεστερ Σίτι για Χαντάνοβιτς»

«Ενδιαφέρον Μάντσεστερ Σίτι για Χαντάνοβιτς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/11/2013 00:39
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται ο τερματοφύλακας της Ίντερ, Σαμίρ Χαντάνοβιτς και σύμφωνα με αγγλικά και ιταλικά Μέσα, οι «πολίτες» είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν το ποσό των 20 εκατ. λιρών για να τον φέρουν στην Αγγλία!

Με τον Τζο Χαρτ να πραγματοποιεί κακές εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια της Σίτι, η αγγλική ομάδα αναμένεται να θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για την απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα.

Μάλιστα αυτός φέρεται πως είναι ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς, καθώς όπως μεταδίδουν τα αγγλικά και τα ιταλικά Μέσα , οι «πολίτες» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 20 εκατ. ευρώ στην Ίντερ για να τον φέρουν στο «Έτιχαντ».

Ο 29χρονος αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2012 από τους «νερατζούρι» έναντι του ποσού των 10. 5 εκατ. λιρών, και είναι αμφίβολο εάν η ομάδα του Μιλάνου σκοπεύει να πουλήσει τον βασικό τους τερματοφύλακα και μάλιστα στα μέσα της σεζόν, έστω και με ένα καλό ποσό.

Να σημειωθεί πως ο Σλοβένος γκολκίπερ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ εφόσον αποκτηθεί από την Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η Ίντερ δεν συμμετέχει φέτος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.