Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατσουράνης: «Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα»

Κατσουράνης: «Δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/11/2013 16:24
Για το πώς ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να διαχειριστεί την ήττα από τον Ολυμπιακό μίλησε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος τόνισε πως το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα τελειώσει.

Τους τρόπους με τους οποίους ο «δικέφαλος του Βορρά» θα πρέπει να διαχειριστεί την δύσκολο περίοδο μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ανάλυσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας , Κώστας Κατσουράνης.

Ο έμπειρος άσος αφού δήλωσε πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, τόνισε πως για να διορθωθεί η κατάσταση και η ομάδα να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη συνέχεια, χρειάζεται ειλικρίνεια και αυτοκριτική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη:


Κώστα, έπειτα από μια τέτοια ήττα, πόσο εύκολο είναι να διατηρήσει η ομάδα την πίστη της;

«Είναι σίγουρα μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Όμως αν είμαστε πραγματικά ομάδα, αν μείνουμε ενωμένοι θα ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση. Πρώτα απ΄όλα πρέπει να συζητήσουμε μεταξύ μας, εμείς και ο προπονητής και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πούμε με ειλικρίνεια μεταξύ μας, αλλά να μείνουν μεταξύ μας».

Έχεις σαφή άποψη τι έφταιξε την Κυριακή και η ομάδα δεν έδειξε αυτά που μπορεί στον αγωνιστικό χώρο;

«Όλοι μας νομίζω ότι ξέρουμε τι έφταιξε. Ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι μαζί ως ομάδα. Και όλοι μαζί, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές ξέρουμε, επίσης, τι πρέπει να κάνουμε για να διορθώσουμε την κατάσταση"».

Όχι μόνο οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, αλλά και όλης της Ελλάδας, περίμεναν να δουν απ΄αυτό το ματς κατά πόσο μπορεί η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις το πρωτάθλημα…

«Καταρχήν το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Έξι βαθμοί διαφοράς είναι, έχουν ανατραπεί και περισσότεροι, ειδικά με τόσα παιχνίδια ν’ απομένουν. Δεν πιστεύω ότι τελείωσε τίποτα, αρκεί εμείς να επιστρέψουμε στα ματς όπως μπορούμε να είμαστε, με προσωπικότητα, με ποιότητα και σωστή νοοτροπία. Μην ακυρώσουμε τα πάντα από μια κακή βραδιά. Υπάρχουν πολύ καλοί ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ και αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, τίποτε δεν έχει τελειώσει».

Γνωρίζοντας καλά τα αποδυτήρια των μεγάλων ομάδων, έχει ο ΠΑΟΚ τα χαρακτηριστικά να παρουσιαστεί πιο δυνατός από το επόμενο κιόλας ματς;

«Φυσικά. Οι περισσότεροι ξέρουμε που βρισκόμαστε κι αυτό είναι ικανό να παρασύρει και τους υπόλοιπους. Για ένα κακό αποτέλεσμα φταίμε όλοι και στις επιτυχίες επίσης όλοι συμμετέχουμε. Είμαι σίγουρος ότι αν λειτουργήσουμε με ειλικρίνεια μεταξύ μας, θα βγούμε πιο δυνατοί από ότι παρουσιαστήκαμε μέχρι σήμερα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.