Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρινάκης: «Ονειρεύομαι κι εγώ αλλιώς τον Ολυμπιακό»

Μαρινάκης: «Ονειρεύομαι κι εγώ αλλιώς τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2013 03:09
Στεναχωρημένος αλλά και αποφασισμένος να οδηγήσει τον Ολυμπιακό εκεί που ονειρεύεται αυτός και ο κόσμος της ομάδας, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την νέα ήττα με 0-1 απέναντι στη Λεβάντε που σήμανε και το τέλος στην φετινή πορεία των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε πως και αυτός ονειρεύεται αλλιώς τον Ολυμπιακό (αναφερόμενος στα συνθήματα που ακούγονταν από τον κόσμο στις εξέδρες), τονίζοντας παράλληα πως η ομάδα έχει όλο τον χρόνο μπροστά της για να κάνει διορθωτικές κινήσεις και να ενισχυθεί ενόψει της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη:


«Είμαι στεναχωρημένος για τον αποκλεισμό. Χάσαμε 3-0 στο πρώτο ματς μετά από πολύ άσχημη εμφάνιση και κακή διαιτησία, αλλά εμείς δεν περιμένουμε τίποτα από την διαιτησία, αφού μπορούμε να κερδίζουμε και με κόντρα σφυρίγματα.

Θέλω να πω ότι ήταν συγκινητικός ο κόσμος μας που παρά το 3-0, πίστεψε στην ανατροπή και γέμισε το γήπεδο. Ξέρω ότι ο λαός της ομάδας ονειρεύεται έναν καλύτερο Ολυμπιακό, αλλά κι εγώ το ίδιο ονειρεύομαι. Από την πρώτη χρονιά που ήρθα, πήραμε νταμπλ και κάναμε καλή εμφάνιση στην Ευρώπη.

Το να βλέπεις τον Ολυμπιακό να κάνει τέτοια εμφάνιση χωρίς ψυχή απέναντι σε ομάδα με το 1/3 του μπάτζετ είναι λυπηρό για όλους και πιο πολύ για τους παίκτες, αλλά να τονίσω, πως δεν χάθηκε τίποτα. Ας μην απογοητευόμαστε.

Ο προπονητής έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να κάνει διορθωτικές αλλαγές και θα τον στηρίξουμε για να πάμε καλύτερα. Ο στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, δεν χάθηκε τίποτα. Εδώ είμαστε να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θα ενισχυθούμε περισσότερο και του χρόνου θα προσπαθήσουμε για καλύτερη πορεία. Θα πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα.

Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ σήμερα. Ήθελα σήμερα μια νίκη και πρόκριση για να την αφιερώσω στα παιδία που την προηγούμενη εβδομάδα ταξίδεψαν, έφτασαν στην Βαλένθια και στήριξαν την ομάδα και γυρνώντας πήγαν στην Ξάνθη για να μας στηρίξουν κι εκεί. Ήταν πολύ συγκινητικό και λυπάμαι που απογοητευτήκανε αυτά τα παιδιά σήμερα. Να ξέρουν όμως, πως είμαστε εδώ, κοντά στην ομάδα και ο Ολυμπιακός θα είναι νικητής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.