Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πιτσούρκα: «Ελπίζουμε να παίξει ο Κίρικες στη ρεβάνς»

Πιτσούρκα: «Ελπίζουμε να παίξει ο Κίρικες στη ρεβάνς»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/11/2013 17:14
Ανοικτό το ενδεχόμενο να έχει στη διάθεση του τον Βλαντ Κίρικες για τον αγώνα ρεβάνς των μπαράζ πρόκρισης κόντρα στην Ελλάδα άφησε ο προπονητής της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτσούρκα.

Ο κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ και αρχηγός της Εθνικής Ρουμανίας, υπέστη κάταγμα στη μύτη στον χθεσινό αγώνα με την Νιούκαστλ και θα λείψει σίγουρα από τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων την Παρασκευή (15/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως πολύ δύσκολα θα προλάβαινε τον επαναληπτικό στις 19/11, ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρουμανίας, Βίκτορ Πιτσούρκα τόνισε πως έχει ελπίδες να αγωνιστεί:

«Είναι σοβαρός ο τραυματισμός του Κίρικες. Χρειάζεται μίνιμουμ να μείνει έξι μέρες εκτός δράσης και μέχρι τότε δεν μπορεί να πετάξει με το αεροπλάνο. Μετά τις εξετάσεις που θα του κάνουμε θα ξέρουμε αν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε στον επαναληπτικό. Μίλησα μαζί του χθες και μου είπε πως θα επανεξεταστεί από έναν άλλο γιατρό».

Να σημειωθεί πως ο Κίρικες έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Τότεναμ τη φετινή σεζόν. Μάλιστα ψηφίστηκε ως o πολυτιμότερος παίκτης για τον μήνα Οκτώβριο στα «σπιρούνια» από τους οπαδούς των Λονδρέζων.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.