Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Τεσσάρα» και +3 για  Μπαρτσελόνα, τραυματίστηκε ο Μέσι

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Τεσσάρα» και +3 για Μπαρτσελόνα, τραυματίστηκε ο Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/11/2013 00:03
Εύκολη νίκη με σκορ 4-1 στην έδρα της ουραγού Μπέτις πήρε η Μπαρτσελόνα και επωφελούμενη την «γκέλα» της Ατλέτικο πέρασε με +3 στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αποχώρησε τραυματίας ο Μέσι.

Το «στραβοπάτημα» της Ατλέτικο (1-1 κόντρα στη Βιγαρεάλ ) έδωσε την δυνατότητα στην Μπαρτσελόνα να ξεφύγει με τρεις βαθμούς στην κορυφή. Και φυσικά οι «μπλαουγκράνα» δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, διαλύοντας με 4-1 την Μπέτις εκτός έδρας.

Βέβαια η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα του Τάτα Μαρτίνο, καθώς χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Βαλντές για να κρατήσει το μηδέν στα πρώτα λεπτά του αγώνα, ενώ παράλληλα ο Λιονέλ Μέσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο 22’ λόγω τραυματισμού.

Ωστόσο η απουσία του Αργεντινού δεν κόστισε στους Καταλανούς, οι όποιοι ανέβασαν ρυθμό και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων σε δύο λεπτά χάρη στα τέρματα των Νειμάρ (35’) και Πέδρο (37’).

Στην επανάληψη, τη σκυτάλη πήρε ο Φάμπρεγκας ο οποίος με δύο προσωπικά γκολ στο 63’ και στο 79’ έκανε το 4-0, με την Μπέτις να μειώνει για το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Μολίνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.