Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έχασε έδαφος η Ατλέτικο, «γκέλα» η Βαλένθια

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έχασε έδαφος η Ατλέτικο, «γκέλα» η Βαλένθια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2013 22:14
Η Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Βιγιαρεάλ, με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με 3 βαθμούς στην κορυφή.

Οι «ροχιμπλάνκος» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 2ο λεπτό χάρη σε αυτογκόλ του Μάριο, ωστόσο στη συνέχεια η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν μπόρεσε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη.

Έτσι, στην επανάληψη η Βιγιαρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη σε αυτογκόλ του Χουανφράν στο 79’, για το τελικό 1-1, το οποίο επέτρεψε στην Ατλέτικο να φύγει από το «Μαδριγάλ» με μόλις ένα βαθμό στο σακούλι της και να δώσει την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να ξεφύγει με 3 βαθμούς στην κορυφή εφόσον κερδίσει την Μπέτις.

Από την άλλη, η Βιγιαρεάλ παρέμεινε στην 4η θέση με 24 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Νέα «γκέλα» για Βαλένθια, «διπλό» για Σεβίλλη


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Έχασε έδαφος η Ατλέτικο, «γκέλα» η Βαλένθια
Ακόμα μια απογοητευτική εμφάνιση για τη Βαλένθια, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Βαγιαδολίδ στο «Μεστάγια», ισοφαρίζοντας μάλιστα δύο φορές το σκορ!

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Γκέρα, και παρά την ισοφάριση του Παμπόν στο 30’, ο Γκαρσία στο 50’ έβαλε για δεύτερη φορά μπροστά στο σκορ την Βαγιαδολίδ.

Εν τέλει, ο Φεγκολί διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 76’ σώζοντας εν μέρει την παρτίδα για τις «νυχτερίδες» οι οποίες παραμένουν μακριά από τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η Σεβίλλη πήρε τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Εσπανιόλ, επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές.

Φάσιο (4’) και Βιτόλο (10’) έδωσαν πολύ νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Η Εσπανιόλ μείωσε στο 24’ με τον Γκαρσία, ωστόσο ο Μπάκα στο 59’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.