Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες ο Πανιώνιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/11/2013 17:17
Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο, ο οποίος χάρη στα γκολ των Γιάννου και Αραβίδη επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη και ανέβηκε προσωρινά στην 6η θέση της βαθμολογίας. Τρομερό λάθος του Σηφάκη στο πρώτο γκολ, μείωσαν με τον Δημούτσο οι φιλοξενούμενοι και έχασαν ευκαιρίες μέχρι φινάλε για να πάρουν το βαθμό.

«Κυανέρυθρο» βάφτηκε το αθηναϊκό ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με τον Πανιώνιο να επικρατεί με 2-1 του Πανιωνίου στην έδρα του και να επιστρέφει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα με 3-2 από την Καλλονή.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 5ο λεπτό με τον Γιάννου έπειτα από «δώρο» του Σηφάκη, ενώ ο Αραβίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 38’, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Καλύτερος ο Ατρόμητος ο οποίος παρότι είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ και να επιστρέψει στο ματς.

Στην επανάληψη, ο Δημούτσος με εξαιρετικό γκολ στο 70’ έδωσε ελπίδες στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι παρότι κυριάρχησαν στα υπόλοιπα λεπτά, δεν κατάφεραν να φέρουν στα ίσα το παιχνίδι με αποτέλεσμα να φύγουν με άδεια χέρια από την Νέα Σμύρνη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Πανιώνιος (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Λαμπρόπουλος, Αυλωνίτης, Κούρος, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Κολοβός (86’ Παντίδος), Μενδρινός (79’ Καμπάνταης), Γιάννου, Αραβίδης (72’ Καλτσάς).

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης (57’ Πίτου Γκαρσία), Ταυλαρίδης (83’ Καραμάνος), Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Ούμπιντες, Καραγκούνης (39’ λ.τ. Μπρίτο), Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.