Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με... υπογραφή Κλωναρίδη

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με... υπογραφή Κλωναρίδη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/11/2013 21:48
Με δύο γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αποβλήθηκε στο 77’ ο σκόρερ, τραυματισμός-σοκ για Μαρινάκη.

Μια εβδομάδα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-0 του Άρη, χάρη σε δύο όμορφα γκολ του Κλωναρίδη (44’, 69’).

Καλή εμφάνιση από τους «πράσινους», οι οποίοι αν και τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, καθώς ο σκόρερ είδε δύο κίτρινες κάρτες σε πέντε λεπτά και αποβλήθηκε στο 77’, δεν το πλήρωσαν, καθώς πλην μιας ευκαιρίας του Άρη στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, που έσωσε ο Καπίνο, δεν απειλήθηκε σημαντικά από τους γηπεδούχους.

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες με... υπογραφή Κλωναρίδη
Σοβαρός τραυματισμός και οκτάλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση για τραυματισμό του Μαρινάκη, του οποίου γύρισε η γλώσσα σε σύγκρουση με τον Κύργια.

Ο άσος του Παναθηναϊκού, έμεινε για λίγα λεπτά αναίσθητος στο χορτάρι, ωστόσο στη συνέχεια, προς ανακούφιση όλων, σηκώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο του Άρη.

Την ίδια ώρα ο Κύργιας συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι το 90' παρότι είχε πάθει διάσειση!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.