Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξενιάδης ο άγνωστος επενδυτής στην ΑΕΚ!

Ξενιάδης ο άγνωστος επενδυτής στην ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2013 14:38
O Βασίλης Ξενιάδης φαίνεται ότι είναι ο «άγνωστος Χ» που κρύβεται πίσω από το δάνειο των 400.000 στην ΑΕΚ σύμφωνα με διαλόγους που δημοσίευσε η «Ελευθεροτυπία».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας, ο εκπρόσωπος του άγνωστου οπαδού της «Ένωσης» που θέλει να δανείσει στην ομάδα, Άκης Λιμοντζόγλου, συνομιλεί με άγνωστο συνομιλητή, με τον πρώτο να αποκαλύπτει ότι εκπροσωπεί τον Βασίλη Ξενιάδη.

Μάλιστα ο Ξενιάδης ο οποίος είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της «Ένωσης», περιμένει να τελειώσει με αρνητική τροπή το θέμα Βιντιάδη, ώστε να «μπει» στην ΠΑΕ, ενώ οι διάλογοι αποκαλύπτουν πως ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Δημητρέλος γνωρίζει πως ο άγνωστος επενδυτής είναι ο Βασίλης Ξενιάδης!

Διαβάστε την συνομιλία μέσω mail όπως την δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία»:


* 8 Νοεμβρίου 2012

Λιμοντζόγλου: «Ο Ξενιάδης είναι έτοιμος».

Συνομιλητής: «Μπα, δεν νομίζω».

Λιμοντζόγλου: «Απλά περιμένει να τελειώσει η ιστορία με τον Βιντιάδη, μην πουν ότι χάλασε το deal. Χτες ήμουν μαζί του. Την επιστολή εγώ την έγραψα».

Συνομιλητής: «Αν έχει τα λεφτά μπαίνει κατευθείαν».

Λιμοντζόγλου: «Το ξέρει, ρε. Λες να μην το ξέρει; Ασε να ξεφτιλιστούν οι άλλοι».

Συνομιλητής: «Τότε γιατί περιμένει ένα χρόνο;».

Λιμοντζόγλου: «Πάνε να φορτώσουν κι άλλο δάνειο στην ΑΕΚ. Χτες ήμουν μαζί με Ξενιάδη και μιλάγαμε γι' αυτό. Λέει ότι είναι έτοιμος». Συνομιλητής: «Πρόσεχε».

Λιμοντζόγλου: «Τα λεφτά είναι διαθέσιμα. Τον γνώρισα πριν από 3 μήνες. Μιλάμε καθημερινά. Εχει τρέλα με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω από που έχει τα λεφτά και δεν ρωτάω. Αλλά φαίνεται να τα έχει. Τον έχω γ... να βγει και να πάρει την ΑΕΚ. Και μου λέει, αν μπω τώρα θα βγουν και θα πουν ο Ξενιάδης χάλασε το deal. Εγώ είμαι μαζί του. Εσύ τι σκέφτεσαι;».

Συνομιλητής: «Εγώ δεν είμαι με κανέναν. Μόνο ΑΕΚ. Δυστυχώς μόνο λαμόγια θα μπουν».

Λιμοντζόγλου: «Γιατί δεν τα λέτε, με ρωτάει ο Βασίλης, αυτά; Γιατί ανέχεστε τον Αδαμίδη και δεν τον αρχίζετε στο κράξιμο;».

Συνομιλητής: «Εγώ δεν ανέχομαι κανέναν».

Λιμοντζόγλου: «Ναι, αλλά η original δεν μίλησε για τα μύρια που διαχειρίστηκε ο Αδαμίδης. Βγείτε και πείτε τα, ρε».

Συνομιλητής: «Ας έρθει αύριο να βάλει τα λεφτά. Οχι δικαιολογίες τύπου "περιμένω να ξεφτιλιστούν". Αυτά είναι για παιδάκια. Τα 'βαζε, μιλάει. Δεν τα βάζει, ας μείνει σπιτάκι του και να μην ασχολείται. Μέχρι να τα βάλει, είναι παραμυθάς».

Λιμοντζόγλου: «Περιμέναμε 4 μήνες. Δεν μας χαλάει λίγες μέρες. Μου είπε να σου πω πως μόνος του πολεμάει. Ο Δημητρέλος του ζήτησε 500.000 και 8.000 το μήνα μισθό και θέση CEO».

*25 Δεκεμβρίου 2012

Λιμοντζόγλου: «Είναι όλα έτοιμα, αλλά δεν είναι μαλάκας να τα βάλει χωρίς ΑΜΚ. Αν πιστεύεις πως είναι απατεώνας δεν μπορώ να σε πείσω για το αντίθετο. Περιμένετε πέντε μήνες τον Βιντιάδη, δεν καταλάβατε ακόμα πως δεν μπαίνει; Ετοιμη διοίκηση υπάρχει να αναλάβει. Πρόεδρος γυρίζει ο Θωμάς ξανά, αλλά τώρα με άλλες προοπτικές! Εχω μιλήσει με Παυσανία Παπανικολάου, τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, να πέσει η τιμωρία των μη μεταγραφών! Εχουμε καλή τύχη να κάνουμε κανονικές μεταγραφές, αν όμως προλάβουμε! Αν πάμε αναβολή για 17/1, θα είναι αργά πια...».

* 2 Ιανουαρίου 2013

Λιμοντζόγλου: «Κωμωδία είναι ο τύπος (σ.σ. ο Βιντιάδης). Πέντε μήνες και ακόμα περιμένουμε».

Συνομιλητής: «Ολοι είναι κωμωδία».

Λιμοντζόγλου: «Οταν τελειώσει ο τύπος και επίσημα, τότε θα δούμε τι θα γίνει. Οταν πει ευχαριστώ δεν θα πάρω, τότε θα μιλήσουμε. Ως τότε δεν κουνιέται φύλλο. Δεν θα γίνει κανένας δεκανίκι, να πουν ότι έφυγαν για άλλο λόγο. Να ξέρεις πάντως πως έχουν γίνει πολλά ραντεβού που δεν ξέρετε, γήπεδο στη Ν.Φ. 35.000 θέσεων έχει εγκριθεί για υλοποίηση».

(Ακολουθεί διάλογος με απόψεις και «σχόλια» για Αδαμίδη και Βιντιάδη).

Λιμοντζόγλου: «Ο Δημητρέλος μου είπε την Κυριακή στις 30/12 πως δεν παίζουν το Σάββατο με Αστέρα οι Πετρόπουλος, Μητρόπουλος. Επρεπε να πληρώσει μέχρι τις 31/12».

* 4 Ιανουαρίου 2013

Λιμοντζόγλου: «Εμείς Κυριακή ξανασυναντιόμαστε. Δεν πιστεύουμε τίποτε και περνάμε σε εκτελεστικό επίπεδο. Περνάνε τα λεφτά από ΕΕΑ και εμφανιζόμαστε στις 17/1. Εγώ θα είμαι ο νόμιμος εκπρόσωπος της offshore που θα αποκτήσει τις μετοχές. Τα χαρτιά μου είναι έτοιμα. Αλλά αν δεν καεί (σ.σ. ο Βιντιάδης) δεν θα εμφανιστούμε πουθενά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.