Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Γκέκα αλλά χωρίς «Φέτφα» κόντρα σε Ρουμανία

Με Γκέκα αλλά χωρίς «Φέτφα» κόντρα σε Ρουμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2013 13:19
Επιστρέφει στην Εθνική ο Φάνης Γκέκας ο οποίος κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος για τους αγώνες μπαράζ πρόκρισης του Μουντιάλ με την Ρουμανία (15 και 19 Νοεμβρίου). Στην αποστολή ο Φορτούνης, εκτός Φετφατζίδης, Αθανασιάδης.

Όπως αναμενόταν, ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε ξανά στην Εθνική Ελλάδας τον Φάνη Γκέκα ο οποίος δεν βρίσκονταν στην αποστολή της γαλανόλευκης για όσο διάστημα βρίσκονταν σε αναζήτηση ομάδας. Ωστόσο οι εμφανίσεις του με την Κόνιασπορ (2 γκολ σε 7 αγώνες) τον έφεραν ξανά στην ομάδα.

Παράλληλα, στην αποστολή επέστρεψε και ο Φορτούνης, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν οι Φετφατζίδης και Αθανασιάδης.

Η 24μελής αποστολή της Εθνικής: Καρνέζης, Σηφάκης, Καπίνο Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κονέ, Νίνης, Φορτούνης, Λάζαρος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.

Να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Κονέ χάνει το πρώτο αγώνα στο «Καραϊσκάκη» λόγω καρτών, όμως θα είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς. Στο όριο των καρτών είναι οι Καρνέζης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης και Φορτούνης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.