Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Έχασε την ευκαιρία ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/11/2013 00:09
Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα, μένοντας στο 0-0 στο Ισραήλ και έχασε έτσι την ευκαιρία να πανηγυρίσει από τώρα την πρόκριση για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Είχαν δοκάρι οι γηπεδούχοι, τραυματίστηκε ο Χακόμπο.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν κακός, καθώς πλην μιας ευκαιρίας του Στόχ στο φινάλε του πρώτου μέρους, δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τους Ισραηλινούς, οι οποίοι είχαν ευκαιρίες να πάρουν την νίκη στην επανάληψη, με καλύτερη το δοκάρι του Έζρα στο 67’.

Ωστόσο, η ομάδα του Χουμπ Στέφενς κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, με αποτέλεσμα να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 8 βαθμούς, ισοβαθμώντας με την Άλκμααρ που κέρδισε με 1-0 την Σαχτέρ.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Καζακστάν, όπου και με ισοπαλία κόντρα στη Σαχτέρ, «κλειδώνει» την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά ο Χακόμπο και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραισκάκη».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μακάμπι Χάιφα: Σαράνοφ, Μεσουμάρ, Τουάθα, Φαλάς, Κεϊνάν, Μπόκολι, Αμπουκράτ, Βέρεντ (58’ Ράγιος), Ντλοβου (79’ Ράιγιαν), Εζρά, Γκοζλάν (46’ Αμπουχατζίρα).

ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Τζαβέλλας, Λάζαρ, Τζιόλης, Λούκας (89’ Λίνο), Νίνης (62’ Σαλπιγγίδης), Στοχ (68’ Ολίσε), Αθανασιάδης.

Η βαθμολογία:

1. ΠΑΟΚ 8

2. Άλκμααρ 8

3. Σαχτέρ Καραγκάντι 2

4. Μακάμπι Χάιφα 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.