Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων στον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2013 19:51
Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 55.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Θα κάνουν έφεση οι «πράσινοι».

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 55.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αυτό αυτόματα σημαίνει πως οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν χωρίς κόσμο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ωστόσο, η «πράσινη» ΠΑΕ αναμένεται να καταθέσει έφεση, ελπίζοντας ότι η ποινή θα μειωθεί και η ομάδα θα μπορέσει να αγωνιστεί με κόσμο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός καλείται να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 6.500 ευρώ για την συμπεριφορά των οπαδών του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στο Κύπελλο, έπειτα από τη παρέμβαση του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα.

Η σχετική απόφαση αναφέρει:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική και συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή πενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.