Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες-κορυφής για Άρσεναλ και Νάπολι (6ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες-κορυφής για Άρσεναλ και Νάπολι (6ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/11/2013 00:07
Με γκολ του Ράμσεϊ στο 62', η Άρσεναλ πήρε μεγάλο «διπλό» με 1-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ και έφτασε τους 9 βαθμούς, όσους έχει και η Νάπολι η οποία επικράτησε δύσκολε με 3-2 κόντρα στη Μαρσέιγ.

Μπορεί πριν περίπου δύο εβδομάδες η Ντόρτμουντ να πήρε τη νίκη στο Λονδίνο (2-1), ωστόσο η Άρσεναλ την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα, καθώς επικράτησε με 1-0 στο «Βεστφάλεν» και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ντόρτμουντ ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος, καθώς η Άρσεναλ δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες κόντρα στους Βεστφαλούς οι οποίοι έχασαν καλές στιγμές με τους Ρόις και Μχιταριάν για να πάρουν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Ρόις έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, με τον Σέζνι να του λέει «όχι» και τελικά στο 62’ έπειτα από φάση που ξεκίνησε από λάθος του Παπασταθόπουλου, ο Ράμσει με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους «κανονιέρηδες».

Μάλιστα ο ίδιος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» τη νίκη των φιλοξενούμενων, με τον Σαχίν να διώχνει στη γραμμή, ενώ στο φινάλε ο Ρόις δεν κατάφερε να ισοφαρίσει στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε για τη Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα οι φιναλίστ του περσινού τελικού να γνωρίσουν την ήττα και να μείνουν στους 6 βαθμούς.

Νίκη και κορυφή για Νάπολι


Τσάμπιονς Λιγκ: Νίκες-κορυφής για Άρσεναλ και Νάπολι (6ος όμιλος)
Στην κορυφή του 6ου ομίλου μαζί με την Άρσεναλ πέρασε η Νάπολι, η οποία επικράτησε δύσκολα με 3-2 της Μαρσέιγ στην Ιταλία.

Οι «παρτενοπέι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 10ο λεπτό, με τον Αγιού να δίνει το προβάδισμα στην Μαρσέιγ. Ωστόσο οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, με τον Ινλέρ να ισοφαρίζει στο 22’ με ωραίο σουτ, ενώ τρία λεπτά μετά ο Ιγκουαίν έφερε… τούμπα το ματς για το 2-1 των Ιταλών.

Στην επανάληψη ο Τοβέν έφερε το παιχνίδι στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 64’, όμως ο Ιγκουαίν «χτύπησε» ξανά, καθώς με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 το οποίο στέλνει τη Νάπολι στην κορυφή του 6ου ομίλου.

Βαθμολογία:

1. Άρσεναλ 9 (6-3)

2. Νάπολι 9 (7-6)

3. Ντόρτμουντ 6 (6-4)

4. Μαρσέιγ 0 (4-10)

Επόμενη αγωνιστική (26/11):

Ντόρτμουντ-Νάπολι

Άρσεναλ-Μαρσέιγ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.