Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Χωρίς ενοχλήσεις ο Αμπντούν, στο νοσοκομείο ο Κάρολ

Χωρίς ενοχλήσεις ο Αμπντούν, στο νοσοκομείο ο Κάρολ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/1/2013 14:16
Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα από τα αποτελέσματα της προπόνησης του Ολυμπιακού, με τον Τζαμέλ Αμπντούν να προπονείται κανονικά, ωστόσο ο Ρόι Κάρολ εισήχθη στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και θα χάσει τον αγώνα με τον Λεβαδειακό. Αποχώρησε και ο Ντιακιτέ.

Όσον αφορά τον Αμπντούν, ο Αλγερινός συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα και πλέον είναι στην διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό.
Από την άλλη, ο βασικός κίπερ των «ερυθρόλευκων», Ρόι Κάρολ εισήχθη στο νοσοκομείο με οξύ κοιλιακό άλγος και πλέον θεραπεύεται με αποτέλεσμα να χάσει σίγουρα το παιχνίδι στην Βοιωτία ενώ αμφίβολο είναι αν θα προλάβει τον αγώνα του κυπέλλου απέναντι στην Καβάλα.
Νοκ-άουτ και ο Ντρίσα Ντιακιτέ ο οποίος αποχώρησε με χτύπημα στη δεξιά ποδοκνημική και η σοβαρότητα της κατάστασης θα εκτιμηθεί το επόμενο διάστημα.

Σίγουρα εκτός είναι ο Νταβίντ Φουστέρ που συνεχίζει την θεραπεία του, καθώς και οι Ιμπαγάσα, Σιόβας και Λυκογιάννης που έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Όσον αφορά την περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο Έλληνας στόπερ βρίσκεται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στην ενεργό δράση, ωστόσο αναμένεται να προφυλαχθεί το Σάββατο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.