Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρομπέρτο: «Τώρα γράψτε για εμένα»

Ρομπέρτο: «Τώρα γράψτε για εμένα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2013 00:24
Σαν τρελός πανηγύρισε μετά το τέλος του ματς ο Ρομπέρτο ο οποίος πήγε στους Πορτογάλους δημοσιογράφους και τους φώναξε: «τώρα γράψτε για εμένα», για τα όσα γράφτηκαν για την κακή του έξοδο στο γκολ της Μπενφίκα στο πρώτο ματς.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα (1-0) , πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση που άφησε άφωνους τους Πορτογάλους, με τους οποίους δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.

Συγκεκριμένα, τον καιρό που ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού αγωνίζονταν στη Μπενφίκα, δεχόταν έντονη κριτική από τον Τύπο της χώρας, κάτι που συνέβη και πριν δύο εβδομάδες λόγω της κακής του εξόδου που έφερε το γκολ της ισοφάρισης για τους «αετούς».

Ωστόσο ο ίδιος μετά το τέλος του ματς έδωσε την... απάντηση του και αφού πανηγύρισε σαν… τρελός, πλησίασε τους Πορτογάλους δημοσιογράφους και τους είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα, γράψτε για μένα!».

Λίγο αργότερα, ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για το θέμα της παραμονής του, τόνισε: «Κανείς ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και στο τέλος της σεζόν θα μπορούμε να μιλήσουμε για αυτό».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.