Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στοχ: «Μπορούμε να κερδίσουμε στο «Καραϊσκάκη»

Στοχ: «Μπορούμε να κερδίσουμε στο «Καραϊσκάκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/11/2013 16:34
Πεπεισμένος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή εμφανίστηκε σε συνέντευξη του ο Μίροσλαβ Στόχ.

Ο άσος του ΠΑΟΚ μιλώντας στα «Σπορ του Βορρά», αφού πρώτα ξεκαθάρισε πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Μακάμπι Χάιφα, αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να τονίζει πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να πάρουν το «διπλό» στο «Καραϊσκάκη».

Παράλληλα, ο Σλοβάκος άσος αναφέρθηκε στη νίκη του «δικεφάλου» με τον Εργοτέλη, ενώ σχολίασε και την «κόντρα» που θα έχει με τον Βάις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα «Σπορ του Βορρά»:


Για την «κόντρα» του με τον Βάις την Κυριακή:

«Ξέρουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά, ο καθένας ξέρει σχεδόν τα πάντα για τον άλλον. Ωστόσο, και οι δύο έχουμε μπροστά μας τους αγώνες στα ευρωπαϊκά κύπελλα, ο Βάις θα παίξει για το Τσάμπιονς Λιγκ, εμείς τον αγώνα στο Ισραήλ, οπότε δεν υπάρχει χρόνος για πειράγματα. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια ανταλλαγή μέσω μηνυμάτων, αλλά αυτό είναι όλο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει νικητής από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Ναι, μπορούμε το διπλό κόντρα στον Ολυμπιακό. Mας περιμένει, πάντως, μια δύσκολη εβδομάδα. Ο προπονητής μας τονίζει ότι πάντα το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο».

Για τη νίκη επί του Εργοτέλη:

«Ο αντίπαλος μας έπαιξε προσεκτικά κυρίως αμυντικά, όπως σχεδόν όλες οι ομάδες τις οποίες έχουμε παίξει μέχρι τώρα, με μοναδική ίσως εξαίρεση τον Παναθηναϊκό. Η νίκη μας δεν ήταν καθόλου εύκολη, αφού επιτεύχθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Είναι πολύ καλό ότι κερδίσαμε, τόσο για την ψυχολογία και τον αέρα που θα έχουμε ενόψει του ματς της Πέμπτης στο Ισραήλ, και πριν από το ντέρμπι της Κυριακής στο ελληνικό πρωτάθλημα, όταν θα αντιμετωπίσουμε τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Περιμένουμε καιρό αυτό το ματς, ξέρουμε τι σημαίνει για τους φιλάθλους μας και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα».

Για τον ποιον αγώνα από τους δύο συζητούν περισσότερο στα αποδυτήρια της Τούμπας:

«Όπως είπα, έχουμε επικεντρωθεί πρώτα στον αγώνα της Πέμπτης, γιατί αν καταφέρουμε να κερδίσουμε στη Χάιφα, θα είμαστε πολύ κοντά στην πρόκριση μας στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Φυσικά, όλοι ξέρουμε τι μας περιμένει στη συνέχεια. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Όπως, λένε, θα φανεί "ποιος είναι ποιος", αν και ήδη εμείς είμαστε πίσω τρεις βαθμούς, αλλά μέσα στο γήπεδο θα φανεί η διαφορά. Σίγουρα πιστεύω στην ποιότητα της ομάδας που έχουμε, και πιστεύω πως όλα είναι ανοικτά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.