Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κούγιας: «Πουλάω την Παναχαϊκή»

Κούγιας: «Πουλάω την Παναχαϊκή»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/11/2013 23:17
Πωλητήριο στην Παναχαϊκή βάζει ο Αλέξης Κούγιας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά την ήττα της ομάδας από τον Ολυμπιακό Βόλου (1-0).

«Σκασμένος» για τη κακή εμφάνιση και ήττα της Παναχαϊκής από τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν μετά το παιχνίδι ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος δήλωσε πως πουλάει την Παναχαϊκή, διότι κουράστηκε ψυχολογία.

Ο ίδιος έριξε ευθύνες στον νυν προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ τόνισε πως απέτυχε στις επιλογές προπονητών:

«Σε περίπου ένα μήνα συμπληρώνω πέντε χρόνια στην Παναχαϊκή. Ποτέ δεν φαντάστηκα πως το περιβάλλον της Παναχαϊκής θα ήταν τέτοιο. Αν γυρνούσα πέντε χρόνια πίσω, ποτέ δεν θα αναλάμβανα. Κατάφερα να την εξυγιάνω οικονομικά, κουράστηκα όμως ψυχολογικά.

Έχω μάθει στις ομάδες που ήμουν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που παρακολουθούμε ειδικά φέτος δεν το έχω ξαναζήσει. Είτε ανέβουμε, είτε δεν ανέβουμε, θα είμαι μέχρι το καλοκαίρι στην ομάδα. Από σήμερα βάζω πωλητήριο
», τόνισε μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ομάδας, ο οποίος στη συνέχεια έριξε ευθύνες στον Νίκο Παπαδόπουλο:

«Γελάω με αυτά που είπε ο προπονητής μας, περί καλύτερης εικόνας. Εγώ ξέρω ποδόσφαιρο και δεν είναι δυνατόν ο προπονητής μας να βάζει χαφ τον Κιάσσο, τον Μπόζιτς που είναι 10άρι να παίζει 8αρι και να αγωνιζόμαστε με 3 αμυντικά χαφ.

Εγώ έχω μάθει αλλιώς το ποδόσφαιρο, θέλω να βλέπω την ομάδα μου να παίζει μπάλα και όχι αυτό το συνονθύλευμα που είδαμε σήμερα. Δεν γίνεται να αλλάζω συνέχεια προπονητές. Και τον Καβακά ήθελα να στηρίξω μέχρι τέλους αλλά αυτός έφυγε σαν κλέφτης. Απέτυχα στις επιλογές προπονητών
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.