Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Το προβάδισμα στη Πόρτο

Τσάμπιονς Λιγκ: Το προβάδισμα στη Πόρτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2013 00:17
Βραχεία κεφαλή ενόψει του επαναληπτικού στην Ισπανία πήρε η Πόρτο, η οποία επικράτησε με 1-0 ενάντια στην Μάλαγα υποχρεώνοντας την στην πρώτη της ήττα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο τα πάντα παραμένουν ανοικτά όσον αφορά την υπόθεση πρόκρισης.

Οι «δράκοι» ήταν εντυπωσιακοί καθώς δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ισπανική ομάδα η οποία περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο, με τους Ιζμαΐλοφ και Μουτίνιο να φτάνουν αρκετά κοντά στο γκολ στο πρώτο μέρος.

Από την άλλη η Μάλαγα δεν μπορούσε να φανεί απειλητική και τελικώς το πλήρωσε στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν κεφάλι στο σκορ με τέρμα το Μουτίνιο στο 56’. Οι Ανδαλουσιανοί δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί στην συνέχεια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τελείωσαν τον αγώνα χωρίς καμία φάση εντός εστίας!

Έτσι η Πορτο ήταν πιο κοντά στο δεύτερο τέρμα το οποίο ωστόσο δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα η Μάλαγα να γνωρίσε μεν την ήττα, ωστόσο παρά την κακή της εμφάνιση διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της ενόψει του επαναληπτικού αποχωρώντας από το «Ντραγκάο» με σκορ το οποίο μπορεί να ανατραπεί.

Πόρτο: Έλτον, Ντανίλο, Μανγκαλά, Άλεξ Σάντρο, Οταμέντι, Λούτσο Γκονζάλεζ (91’ Αντρέ Κάστρο),Μουτίνιο, Ιζμαΐλοφ (70’ Ατσού), Φερνάντο, Μαρτίνεζ, Βαρέλα (58’ Ροντρίγκεζ)

Μάλαγα: Καμπαγιέρο, Βέλινγκτον, Ντεμικέλις, Σέρχιο Σάντσεθ, Αντούνιες, Χοακίν (63’ Πορτίγιο), Τουλαλάν, Ιτούρα (78’ Καμάτσο), Ίσκο, Ζούλιο Μπαπτίστα (78’ Πιαζόν), Σάντα Κρουζ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.