Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τρόμαξε κόσμο η Μπάγερν!

Τσάμπιονς Λιγκ: Τρόμαξε κόσμο η Μπάγερν!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/2/2013 00:02
Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε! Η Μπάγερν Μονάχου επιβάλλοντας την κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο, επικράτησε της Άρσεναλ με 3-1 στο «Έμιρειτς» και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι στους προημιτελικούς.

Οι Βαυαροί ουσιαστικά καθάρισαν το παιχνίδι από νωρίς, με τον Κρόος να ανοίγει το σκορ με τρομερό σουτ μόλις στο 7ο λεπτό, ενώ ο Μίλερ έκανε το 2-0 στο 21’, παγώνοντας το «Έμιρέιτς». Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να απειλήσει στο πρώτο μέρος, ωστόσο στο 55ο λεπτό του δεύτερου μείωσε στο 55’ με τον Ποντόλσκι να σκοράρει ενάντια στην πρώην ομάδα του.

Οι «κανονιέρηδες» στην συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση ωστόσο αυτό έφερε σαν αποτέλεσμα να αφήσει χώρους πίσω, και τελικώς το πλήρωσε στο 77’ όταν και ο Μάντζουκιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-1, αφήνοντας λίγες ελπίδες για τους Λονδρέζους ενόψει του επαναληπτικού στο Μόναχο.

Αρσεναλ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Βερμάελεν, Κονσιελνί, Αρτέτα, Γουίλσιρ, Γουόλκοτ, Ράμσεϊ (72’ Ροζίτσκι), Καθόρλα, Ποντόλσκι (72’ Ζιρού).

Μπάγερν: Νόιερ, Ντάντε, Φαν Μπούιτεν, Λαμ, Ριμπερί (63’ Ρόμπεν), Μαρτίνεθ, Μέλερ, Αλάμπα, Σβαϊνστάιγκερ, Κρόος (73’ Γκουστάβο), Μάντζουκιτς (78’ Γκόμεζ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.