Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε τον… Βαλβέρδε η Ατλέτικο, σπουδαίο «διπλό» για Βαλένθια

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε τον… Βαλβέρδε η Ατλέτικο, σπουδαίο «διπλό» για Βαλένθια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2013 22:19
Ακόμα μια νίκη πανηγύρισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο στο κατάμεστο «Βιθέντε Καλντερόν» και παρέμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Την 11η νίκη της σε 12 παιχνίδια πήρε η Ατλέτικο η οποία κέρδισε με 2-0 την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε και παραμένει μια «ανάσα» από την κορυφή.

Σκόρερ για τους «ροχιμπλάνκος» οι Βίγια και Ντιέγκο Κόστα, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ στο 33’ με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 41’ ο δεύτερος με το 13ο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα, διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Και αυτό διότι στην επανάληψη η Μπιλμπάο δεν κατάφερε να απαντήσει, μένοντας μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα στο τελευταίο δεκάλεπτο λόγω αποβολής του Μοράν.

Σπουδαία «διπλά» για Βαλένθια και Γρανάδα


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νίκησε τον… Βαλβέρδε η Ατλέτικο, σπουδαίο «διπλό» για Βαλένθια
Σημαντική νίκη στην έδρα της Χετάφε πήρε η Βαλένθια, η οποία επικράτησε με 1-0 και επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα μετά τα τέλη Σεπτεμβρίου!

Σκόρερ της αναμέτρησης ο Παβόν ο οποίος σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ με σούτ εκτός περιοχής στο 41ο λεπτό, τέρμα που έδωσε παράταση ζωής στον Μίροσλαβ Τζούκιτς στον πάγκο των «νυχτερίδων».

Από την άλλη, η Γρανάδα με γκολ του Πίτι στο 90+1’, πέρασε με 1-0 από την έδρα της Βαλένθια και «σκαρφάλωσε» στην 11η θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχοντας βασικό τον Βύντρα έχασαν πέναλτι για να πάρουν προβάδισμα στο 25’ με τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Ελ Ζάρ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.