Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι, «άλωσε» το «Σαν Σίρο» η Φιορεντίνα

Σέριε Α: Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι, «άλωσε» το «Σαν Σίρο» η Φιορεντίνα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/11/2013 00:08
Με γκολ του Πογκμπά στο 77’, η Γιουβέντους πέρασε με 1-0 από την έδρα της Πάρμα και παραμένει στο κυνήγι της Ρόμα, όπως και η Νάπολι που επικράτησε με 2-1 της Κατάνια. «Άλωσε» το Σαν Σίρο η Φιορεντίνα, 2-1 τη Μίλαν.

Στους δύο βαθμούς -με αγώνα περισσότερο- μείωσε τη διαφορά της από τη πρωτοπόρο Ρόμα η Γιουβέντους, η οποία πήρε το «διπλό» στην έδρα της Πάρμα με 1-0.

Οι «μπιανκονέρι» είχαν την πρωτοβουλία και τις περισσότερες ευκαιρίες στο ματς, και εν τέλει ο Πογκμπά «λύτρωσε» την ομάδα του στο 77’, πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε τον νικητή του αγώνα.

Από την άλλη, στην δεύτερη θέση διατηρήθηκε και η Νάπολι η οποία επικράτησε με 2-1 της Κατάνια στο «Σαν Πάολο».

Οι «παρτενοπέι» πήραν νωρίς προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Καγιεχόν (15’) και Χάμσικ (20’), με την Κατάνια να μειώνει απλώς πέντε λεπτά μετά με τον Κάστρο.

Να σημειωθεί πως ο Παναγιώτης Ταχτσίδης αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά, ενώ ο Σεμπάστιαν Λέτο έμεινε στον πάγκο.

«Άλωσε» το «Σαν Σίρο» η Φιορεντίνα


Σέριε Α: Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι, «άλωσε» το «Σαν Σίρο» η Φιορεντίνα
Με πρωταγωνιστή τον Μπόρχα Βαλέρο, η Φιορεντίνα πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η Μίλαν μπορεί να είχε περισσότερες ευκαιρίες, όμως οι «βιόλα» ήταν πιο ουσιαστικοί και στο 27’ άνοιξαν το σκορ με τον Βάργκας έπειτα από ασίστ του Βαλέρο.

Μάλιστα ο Ισπανός από δημιουργός, ανέλαβε τον ρόλο του εκτελεστή, «σφραγίζοντας» στο 73’ τη νίκη για τη Φιορεντίνα η οποία πέρασε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα, στη λήξη του αγώνα σημειώθηκαν έντονες αποδοκιμασίες κατά του Μάσιμο Αλέγκρι ο οποίος βλέπει τη Μίλαν να παραμένει πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.