Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

 Η τεχνολογία Goal Line στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Η τεχνολογία Goal Line στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/2/2013 17:04
Πιο εύκολη δουλειά θα έχουν οι διαιτητές στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς η FIFA αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία Goal-Line στο Μουντιάλ του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2014 καθώς και στο Κονφεντερέισονς Καπ το οποίο θα διεξαχθεί το φετινό καλοκαίρι στη χώρα του καφέ.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία ουσιαστικά ειδοποιεί το διαιτητή εάν η μπάλα περνάει ή όχι τη γραμμή του τέρματος σε φάσεις που δεν είναι εύκολη η ορατή επαφή ούτε από τον βοηθό εστίας. Με αυτόν τον τρόπο η FIFA θέλει να αποφύγει αρκετά φαινόμενα του παρελθόντος που έχουν γράψει ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο και όχι μόνο, για τέρματα που μέτρησαν ή δεν μέτρησαν.

Η συγκεκριμένη τεχνολογίας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά σε δοκιμαστικό στάδιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που διεξήχθη τον περασμένο Δεκέμβριο στα γήπεδα της Ιαπωνίας και σύμφωνα με την FIFA, η εφαρμογή της στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία παρότι που δεν χρειάστηκε ναδώσει τα «φώτα» της, καθώς δεν σημειώθηκε κανένα αμφισβητούμενο γκολ.

Να τονιστεί ότι ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί έχει στρεφεί αρκετές φορές στο παρελθόν κατά της συγκεκριμένης τεχνολογίας, αμφισβητώντας τη χρησιμότητα της.

 Η τεχνολογία Goal Line στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.