Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Αστέρα, Καλλονή και Παναιτωλικό, εκτός η Βέροια

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Αστέρα, Καλλονή και Παναιτωλικό, εκτός η Βέροια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2013 18:10
Την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου πανηγύρισαν Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός και Καλλονή, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών απέκλεισε την Βέροια.

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος με γκολ του Πάμπλο Ντε Μπλάσις κέρδισε με 1-0 τα Χανιά και πήρε την πρόκριση μετά και το 0-0 του πρώτου αγώνα.

Οι περσινοί φιναλίστ δυσκολεύτηκαν ξανά κόντρα στα Χανιά, ωστόσο πήραν την νίκη με το τέρμα του Ντε Μπλάσις στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Αργεντινός μετά τη γκολάρα που πέτυχε κόντρα στον Λεβαδειακό, πέτυχε ακόμα ένα γκολ το οποίο έδωσε τελικά την πρόκριση στους Αρκάδες.

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Αστέρα, Καλλονή και Παναιτωλικό, εκτός η Βέροια
Από την άλλη, την πρόκριση πήρε και η Καλλονή η οποία παίζοντας για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό της, ήρθε ισόπαλη 2-2 με τον Πιερικό, ωστόσο «σφράγισε» το εισιτήριο χάρη στο 2-1 του πρώτου ματς στη Κατερίνη.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Μανούσο (19’ πεν.) και Καζάκη (49’), όμως ο Φωκικός ισοφάρισε με δύο γκολ του Μπρίτο (48’, 68’).

Ωστόσο το 2-2 έμεινε ως το φινάλε, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη να πάρει την πρόκριση.

Πέρασε ο Παναιτωλικός, εκτός η Βέροια


Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση για Αστέρα, Καλλονή και Παναιτωλικό, εκτός η Βέροια
Στους «16» του Κυπέλλου πέρασε και ο Παναιτωλικός ο οποίος κέρδισε ξανά τη Κέρκυρα με 1-0 και εξασφάλισε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι στη Κέρκυρα, έτσι και στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός κέρδισε με 1-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, μένοντας για έκτο σερί παιχνίδι αήττητος στο «σπίτι» του.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Μπελλόν ο οποίος πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 88ο λεπτό.

Από την άλλη, την έκπληξη έκανε ο Ηρακλής Ψαχνών ο οποίος ηττήθηκε με 2-1 από τη Βέροια, ωστόσο πέρασε στην επόμενη φάση χάρη στη νίκη του με 3-1 στο πρώτο αγώνα στην έδρα του.

Η Βέροια πήρε προβάδισμα στο 13’ με τον Μρντάκοβιτς, ωστόσο ο Ηρακλής Ψαχνών ισοφάρισε στο 33’ με τον Νικολόποουλό, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να χρειάζονταν δύο γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση.

Μάλιστα το παιχνίδι έγινε θρίλερ στα τελευταία λεπτά, καθώς ο Καλτσάς έκανε το 2-1 στο 81’, ενώ στις καθυστερήσεις ο Σιόντης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να οδηγήσει το ματς στον έξτρα χρόνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.