Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Παναγόπουλος στον πάγκο του Πανιωνίου

Ο Παναγόπουλος στον πάγκο του Πανιωνίου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2013 19:19
Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος είναι ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου ενώ στο πλευρό του θα παραμείνουν τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

Παρότι υπήρχε η σκέψη να επιλεγεί κάποιος έμπειρος προπονητής, η διοίκηση της ΠΑΕ αποφασίσει τελικώς να μην ρισκάρει και να εμπιστευτεί την ομάδα στον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο μετά την παραίτηση του Ελευθερόπουλου, καθώς γνωρίζει από πρώτο χέρι το υλικό της ομάδας.

Ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου αναμένεται να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, ενώ μαζί του θα βρίσκονται και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού επιτελείου, Αντώνης Μανίκας και Νόνι Λίμα.

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος Λάζαρος Κουτλίδης μέσω δήλωσης του, ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ενώ εξήγησε τους λόγους της επιλογής του Παναγόπουλου ώστε να καλύψει το κενό που στην τενχική ηγεσία της ομάδας:

«Μετά την τελευταία επικοινωνία που είχα την Δευτέρα το πρωί με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο όπου και μου ξεκαθάρισε πως η απόφασή του για αποχώρηση από την ομάδα είναι οριστική, αμέσως συγκλήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ.

Το Διοικητικού Συμβουλίου ομόφωνα αποφάσισε πως πρώτος προπονητής της ομάδας από σήμερα αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο τους τελευταίους 15 μήνες.

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος θα πλαισιωθεί από το υπάρχον τεχνικό επιτελείο, ήτοι τους Αντώνη Μανίκα, Νίκο Παναγιωτάρα, Νόνι Λίμα, Κώστα Παρούση.

Τη δεδομένη χρονικά στιγμή, η επιλογή του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα μας, θεωρείται και είναι η πλέον επιβεβλημένη, καθώς και αυτή που θα συσπειρώσει την Πανιώνια Οικογένεια με στόχο την αγωνιστική σωτηρία της ομάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, για το έργο που επιτέλεσε στην ομάδα, σε μια δύσκολη περίοδο της ιστορίας της και να του ευχηθώ ότι καλύτερο στην λαμπρή καριέρα που ανοίγεται μπροστά του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.