Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Ξέσπασε» στη Σεβίλλη η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: «Ξέσπασε» στη Σεβίλλη η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/10/2013 01:20
Λίγες ημέρες μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα στο clasico, η Ρεάλ Μαδρίτης «ξέσπασε» στη Σεβίλλη επικρατώντας με 7-3 στο «Μπερναμπέου». Χατ-τρικ ο Ρονάλντο, από δύο γκολ Μπενζεμά και Μπέιλ, με τον δεύτερο να μοιράζει και δύο ασίστ!

Σε ένα τρομερό παιχνίδι που τα είχε ΟΛΑ, η Ρεάλ διέλυσε με 7-3 την Σεβίλλη και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της στο «Καμπ Νού» από την Μπαρτσελόνα.

Τον χορό των γκολ άνοιξε ο Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος πέτυχε το πρώτο του τέρμα στην έδρα της νέας του ομάδας στο 13’, ενώ ο ίδιος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 27’ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Το 3-0 σημείωσε στο 32’ με πέναλτι (ανύπαρκτο) ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος μάλιστα απάντησε στον Ζεπ Μπλάτερ για το σχόλιο που έκανε τις προάλλες εις βάρος του.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως η Ρεάλ είχε «καθαρίσει» το ματς, η Σεβίλλη σκόραρε δύο φορές μέχρι το ημίχρονο, αρχικά στο 38’ με πέναλτι (και αυτό ανύπαρκτο) του Ράκιτιτς και στο 40’ με τέρμα του Μπάκα για το 3-2.

Στην επανάληψη, ο Μπέιλ από εκτελεστής ανέλαβε τον ρόλο του δημιουργού, «σερβίροντας» δύο γκολ στους Μπενζεμά (53’) και Ρονάλντο (60’) για το 5-2.

Τρία λεπτά μετά ο Ράκιτιτς με τρομερό γκολ μείωσε σε 5-3, αλλά στο 71’ ο CR7 ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, δίνοντας ξανά προβάδισμα τριών τερμάτων στη «βασίλισσα».

Στο 74’ ο διαιτητής έδωσε τρίτο ανύπαρκτο πέναλτι (!) για λογαριασμό της Σεβίλλη, με τον Ράκιτιτς να αστοχεί, και δύο λεπτά μετά ο Εμπιά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Εν τέλει, το τελικό 7-3 διαμόρφωσε ο Μπενζεμά στο 80’, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση.

Στα άλλα παιχνίδια, η Βαλένθια γνώρισε εντός έδρας ήττα με 2-1 από την ουραγό Αλμερία, η Οσασούνα κέρδισε με 3-1 την Ράγιο Βαγιεκάνο ενώ ισόπαλες 2-2 αναδείχθηκαν Βαγιαδολίδ και Σοσιεδάδ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.