Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ, ισοπαλία για Λεβάντε

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ, ισοπαλία για Λεβάντε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2013 02:07
Παρότι ο Ράμος άφησε τνη Ρεαλ με 10 παίκτες μόλις στο 18ο λεπτό, η «βασίλισσα» κατάφερε να πάρει την νίκη με 2-0 απέναντι στη «γειτόνισσα» Ράγιε Βακεκάνο, επιστρέφοντας έτσι στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το 1-1 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «μερέγχες» πήραν ισχυρό προβάδισμα πολύ νωρίς στο σκορ, με τον νεαρό Μοράτα να ανοίγει το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με τον Ντομίνγκεθ να σημαδεύει το δοκάρι και τελικώς ο Ράμος στο 12’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Παρόλα αυτά ο Ισπανός αμυντικός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινή στο 18ο λεπτό, όμως ακόμα και έτσι η Ρεάλ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στην συνέχεια, με τον Μουρίνιο να ρίχνει στο παιχνίδι τον Αλμπιόλ έναντι του σκόρερ Μοράτα, κόβοντας έτσι τον ρυθμό του αγώνα, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μην μπορούσαν να βρουν εύκολα κενούς χώρους.

Ισόπαλη η Λεβάντε, νίκες για Ατλέτικο- Βαλένθια


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες η Ρεάλ, ισοπαλία για Λεβάντε
Παρότι ο Καράμπελας (έπαιξε βασικός) είδε την δεύτερη κίτρινη στο 57’, η Λεβάντε άντεξε και πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Σοσιεδάδ μετά το τελικό 1-1, λίγες μέρες πριν αντιμετωπίσει εκ νέου τον Ολυμπιακό, αυτή την φορά στο «Γ. Καραϊσκάκη».

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Βέλα στο 17’ , ωστόσο ο Μίτσελ δέκα λεπτά ισοφάρισε και αυτός από την «άσπρη βούλα» για το τελικό σκορ. Να σημειωθεί ότι ο Λουκάς Βύντρα αγωνίστηκε σε όλο τον αγώνα.

Από την άλλη, επέστρεψε στις νίκες η Βαλένθια η οποία νίκησε με 2-0 τη Μαγιόρκα στο «Μεστάγια» παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 28ο λεπτό λόγω της αποβολής του Τίνο Κόστα. Το σκορ άνοιξε ο Ρικάρντο Κόστα στο 60’, ενώ ο Σολδάδο διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 81ο λεπτό.

Νίκη και γα την Ατλέτικο, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» φαίνεται πως άφησαν πίσω τους την εντός έδρας ήττα από την Ρουμπίν Καζάν (0-2), επικρατώντας με 3-0 εκτός έδρας απέναντι στη Βαγιαδολίδ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με τον Φαλκάο να πετυχαίνει το 20o του γκολ στο πρωτάθλημα σε 21 συμμετοχές. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και τελικώς η Ατλέτικο έφτασε στο δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Ντιέγκο Κόστα ο οποίος έκανε το 2-0 στο 53’. Στις καθυστερήσεις ο Ροδρίγκες έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Τέλος, η Εσπανιόλ με γκολ του Γκαρσία στο 7’ πήρε την νίκη απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής


Σάββατο

Σεβίλλη - Λα Κορούνια 3-1

Χετάφε - Θέλτα 3-1

Μάλαγα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα 1-2

Οσασούνα - Σαραγόσα 1-0

Κυριακή

Βαλένθια - Μαγιόρκα 2-0

Βαγιαδολίδ - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-3

Ρεάλ Μαδρίτης - Ράγιο Βαγεκάνο 2-0

Εσπανιόλ - Μπέτις 1-0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.