Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επέλεξε την εθνική Ισπανίας ο Ντιέγκο Κόστα!

Επέλεξε την εθνική Ισπανίας ο Ντιέγκο Κόστα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/10/2013 19:04
Την εθνική Ισπανίας επέλεξε τελικά ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος έστειλε επιστολή στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, ενημερώνοντας ότι δεν επιθυμεί να αγωνιστεί με την «σελεσάο»!

Ισπανία και Βραζιλία διασταύρωσαν τα… ξίφη τους για τον Ντιέγκο Κόστα, με τους Ίβηρες να αναδεικνύονται, όπως όλα δείχνουν, νικητές.

Συγκεκριμένα, ο επιθετικός της Ατλέτικο έστειλε επιστολή στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Βραζιλίας, με την οποία αρνήθηκε την κλήση που του είχε γίνει για τα φιλικά του Νοεμβρίου, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα χρώματα της Ισπανίας.

Από την πλευρά της η «φούρια ρόχα» είναι σίγουρη πως ο κανονισμός της FIFA είναι υπέρ της και πως ο 25χρονος θα μπορέσει να πάρει την ισπανική υπηκοότητα και να αγωνιστεί με τη φανέλα των πρωταθλητών κόσμου και Ευρώπης.

Μάλιστα ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αναμένεται να καλέσει τον παίκτη στα δύο φιλικά του Νοεμβρίου με Ανγκόλα και Νότια Αφρική, και όπως φαίνεται ο παίκτης θα ταξιδέψει στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι ως παίκτης της Ισπανίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.