Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη ανάσας στο 89' για Άρη

Σούπερ Λιγκ: Νίκη ανάσας στο 89' για Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2013 00:50
Με γκολ του Κοέλιο στο φινάλε του αγώνα, ο Άρης πήρε νίκη-ανάσας απέναντι στον Παναθηναϊκό χάρη στο τελικό 1-0,ενώ από την άλλη οι «πράσινοι» βλέπουν πλέον τα πλέι-οφ να απομακρύνονται επικίνδυνα.

Σε ένα δραματικό παιχνίδι στο «Κλ. Βικελίδης», οι «κιτρινόμαυροι» βγήκαν τελικώς νικητές, με τον Κοέλιο να λυτρώνει την ομάδα του στο 89ο λεπτό. Εκατέρωθεν ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τον Αγκάνθο να αστοχεί από το σημείο του πέναλτι στο πρώτο μέρος για τον Άρη, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με τον Μαυρία.

Το ματς:


Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό καθώς και οι δύο ομάδες «καίγονταν» για βαθμούς και έψαχναν το γκολ, ωστόσο στα πρώτα λεπτά απουσίαζε η μεγάλη ευκαιρία. Τελικώς ένα χέρι του Βιτόλο στο 25’ ήταν αρκετό για να σημειωθεί η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα, με τον Αγκάνθο όμως να αστοχεί από την άσπρη βούλα.

Τίποτα το συγκλονιστικό στα υπόλοιπα λεπτά έως το ημίχρονο καθώς οι δύο ομάδες έδειχναν θέληση, ωστόσο τα πολλά λάθη και η έλλειψη ουσίας δεν απόφεραν σημαντικές ευκαιρίες απέναντι στις δύο εστίες.

Στο δεύτερο μέρος, ο Άρης ξεκίνησε έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, και τον Παναθηναϊκό να προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Τελικώς η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους φιλοξεούμενους, με τον Τοτσέ στο 58’ να στέλνει την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι με διαγώνιο σουτ.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει αισθητά στην συνέχεια, ωστόσο στο 73’ ο Παναθηναϊκός έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Μαυρία να πιάνει ένα φαλτσαριστό σουτ το οποίο κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Άρη.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ της νίκης το οποίο τελικώς πέτυχαν οι γηπεδούχοι, με τον Κοέλιο να πιάνει αφύλαχτος την μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή του Παναθηναϊκού και δεν αστόχησε, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στις καθυστερήσεις οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να απαντήσουν, με αποτέλεσμα ο Άρης να πάρει μία πολύτιμη βαθμολογικά νίκη.

Άρης: Διούδης, Ζαραδούκας, Πουλίδο, Παπαζαχαρίας, Ψυχογιός, Κοέλιο, Παπαστεριανός, Διαμαντάκος, Καζναφέρης (83’ Σουνάς), Τάτος, Αγκάνθο (90+4’ Ηρακλής).

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Κάιπερ, Σισοκό (84’ Ντίνας), Μπουμσόνγκ, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ, Εσπάρθα (57’ Μαυρίας), Σεϊταρίδης, Ζέκα (80’ Καζιγιάμα), Σο.

Πέρασε δεύτερος ο Αστέρας


Σούπερ Λιγκ: Νίκη ανάσας στο 89' για Άρη
Στα άλλα παιχνίδια, ο Λεβαδειακός έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης πήρε «διπλό» στην έδρα της Βέροιας με 2-1, παίρνοντας στην δεύτερη θέση χάρη στην χθεσινή ισοπαλία του ΠΑΟΚ.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής


Σάββατο

Κέρκυρα-Πανιώνιος 2-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός 0-0

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0

Κυριακή

Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-1

Λεβαδειακός-Ατρόμητος 0-0

Βέροια-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Άρης-Παναθηναϊκός 1-0

Δευτέρα

ΟΦΗ-Πλατανιάς (19:30)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.