Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Άνετη πρόκριση για Μάντσεστερ Σίτι

Κύπελλο Αγγλίας: Άνετη πρόκριση για Μάντσεστερ Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2013 20:00
Την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας πήρε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία επικράτησε άνετα με 4-0 απέναντι στη Λιντς, συνεχίζοντας έτσι στη διεκδίκηση του τροπαίου, του μοναδικού εφικτού -όπως όλα δείχνουν -στόχου την φετινή σεζόν.

Οι «πολίτες» μπήκαν φουριόζοι από τα πρώτα λεπτά με σκοπό να καθαρίσουν το παιχνίδι και τα κατάφεραν, καθώς ο Γιάγια Τουρέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, ενώ ο Αγκουέρο στο 16’ διπλασίασε από την άσπρη βούλα τα τέρματα της ομάδας του.

Τυπική διαδικασία φάνταζαν τα υπόλοιπα λεπτά, με τον Τέβεζ στο 52’ να κάνει το 3-0 με πλασέ, ενώ ο Αγκουέρο με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 74’, λίγα λεπτά πριν το δοκάρι του Ρόντγουελ με κεφαλιά.

Μάλιστα οι οπαδοί της Λιντς που είχε εξασφαλίσει εισιτήριο στο «Έτιχαντ» αποδοκίμασαν τον τεχνικό των «παγωνιών», Νιλ Γουόρνοκ ο οποίος μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας, βρίσκεται κοντά στην έξοδο από τον σύλλογο.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Γουίγκαν επικράτησε εύκολα με 4-1 στην έδρα της Χάντερσφιλντ και εξασφάλισε και αυτή με τη σειρά της το εισιτήριο για τους «8».

Οι «λάτικς» ήταν καταιγιστικοί και πήραν κεφάλι τριών τερμάτων ως το 56’ (ΜακΜάναμαν 31’, Κονέ 40’, ΜακΆρθουρ 56’) και παρά την μείωση στο σκορ των γηπεδούχων, ο Κονέ στο 89’ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για
το τελικό σκορ.

Τα αποτελέσματα του 5ου γύρου


Μάντσεστερ Σίτι – Λιντς 4-0

Χάντερσφιλντ – Γουίγκαν 1-4

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.