Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/10/2013 00:44
Την ήττα της από την Εσπανιόλ την προηγούμενη αγωνιστική άφησε πίσω της η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία διέλυσε με 5-0 την Μπέτις και διατηρήθηκε στο -1 από την Μπαρτσελόνα.

Οι «ροχιμπλάνκος» επέστρεψαν στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς επικράτησαν με 5-0 της Μπέτις στο «Βιθέντε Καλντερόν» και παρέμειναν στο -1 από την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Ο χορός των γκολ ξεκίνησε από το πρώτο μόλις λεπτό, όταν ο Όλιβερ Τόρες άνοιξε το σκορ στο 11ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, ενώ ο Νταβίντ Βίγια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 52’.

Ο ίδιος τέσσερα λεπτά μετά έκανε το 3-0, ενώ στο 65 έδωσε την ασίστ στο γκολ του Ντιέγκο Κόστα ο οποίος έφτασε τα 11 τέρματα τη φετινή σεζόν, 3 περισσότερα από Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.
Εν τέλει ο Γκάμπι στις καθυστερήσεις έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το τελικό 5-0.

Έριξε «τεσσάρα» στη Βαλένθια η Βιγιαρεάλ, νίκες για Σεβίλλη, Σοσιεδάθ


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα η Ατλέτικο
Μεγάλη νίκη με 4-1 κόντρα στη Βαλένθια πήρε η Βιγιαρεάλ η οποία διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, δύο μόλις βαθμούς μακριά από την Ρεάλ.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ζιοβάνι ντος Σάντος από ένα σημείωσαν οι Ούτσε και Ερνάν Πέρες, με τον Ρικάρντο Κόστα να μειώνει απλώς το σκορ για τις «νυχτερίδες».

Από την άλλη, νίκη πήρε και η Σοσιεδάθ η οποία επικράτησε εύκολα με 3-0 της ουραγού Αλμερίας και «σκαρφάλωσε» στην 9η θέση, ισοβαθμώντας με τη Σεβίλλη που κέρδισε με τη σειρά της με 2-1 την Οσασούνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.