Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ολυμπιακός πέντε αστέρων!

Σούπερ Λιγκ: Ολυμπιακός πέντε αστέρων!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2013 21:31
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό κόντρα στον ΟΦΗ, ωστόσο στη συνέχεια πάτησε… γκάζι και πήρε ευρεία νίκη με 5-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τέσσερις ασίστ ο Κάμπελ (!), δύο γκολ ο Μήτρογλου που έχασε και πέναλτι, αποθεώθηκε ο Γκαλέτι.

Μετά την ισοπαλία κόντρα Μπενφίκα στην Πορτογαλία για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ακόμα μια εμφατική εμφάνιση στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 5-1 του ΟΦΗ χάρη στα τέρματα των Μήτρογλου (4’, 52’), Χόλέμπας (58’), Μανιάτη (85’) και Γιαταμπαρέ (86’).

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα με γκολ του Λαμπρόπουλου, ωστόσο από εκεί και πέρα οι παίκτες του Σα Πίντο… εξαφανίστηκαν.

Και αυτό διότι ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του και μόλις στο 4ο λεπτό απάντησε, με τον Μήτρογλου να ισοφαρίζει σε 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την πίεση, ωστόσο ο Δασκαλάκης κράτησε το σκορ ισόπαλο ως το ημίχρονο, αποκρούοντας μάλιστα πέναλτι του Μήτρογλου στο 44’.

Στην επανάληψη, ωστόσο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς ο Έλληνας άσος με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Κάμπελ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων στο 52’ για το 2-1.

Έξι λεπτά αργότερα ο Χολέμπας με εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-1, ενώ στο 75’ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον ΟΦΗ, καθώς ο Μπούρμπος αποβλήθηκε, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες.

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πέτυχε ακόμα δύο γκολ, με πλασέ του Μανιάτη στο 85’ και σουτ του Γιαταμπαρέ στο 86’ για το τελικό 5-1.

Να σημειωθεί πως ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μπήκε στο παιχνίδι στο 74ο λεπτό και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης (78’ Μανιάτης), Εντιγκά, Βάις (46’ Γιαταμπαρέ), Κάμπελ, Σαβιόλα, Μήτρογλου (65’ Ολαϊτάν)

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Κάλαιτζιτς (62’ Όγιος), Φραγκουλάκης, Παπάζογλου (74' Γκαλέτι), Λαμπρόπουλος (62’ Κουτσιανικούλης)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.