Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Λούκας ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Λούκας ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2013 20:47
Με τον Λούκας να πετυχαίνει δύο γκολ στην επιστροφή του στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας του Πανθρακικού και παραμένει στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.

Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Μακάμπι στο Γιουρόπα Λιγκ, μπήκαν με όρεξη στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανθρακικό και δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη με 3-0 στη Κομοτηνή, χάρη σε δύο γκολ του Λούκας (11’, 46’) και το αυτογκόλ του Εμποου (72’).

Ο Ισπανός στην επανεμφάνιση του στη βασική ενδεκάδα από τρία ματς, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του μόλις στο 11ο λεπτό.

Ο ίδιος έχασε στο 16’ νέα μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να ρίχνει το ρυθμό στη συνέχεια, με τον Πανθρακικό ωστόσο να μην μπορούσε να απειλήσει με εξαίρεση ένα ωραίο σουτ του Εμποου που πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, ο Λούκας πέτυχε γκολ από τα… αποδυτήρια, καθώς έπειτα από τρομερή μπαλιά του Στόχ, διαμόρφωσε το 2-0 στο 46’.

Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να πιέζει, με τον Αθανασιάδη να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 3-0, ωστόσο στο 72’ ο Εμπόου έστειλε τη μπάλα στην εστία της ομάδας του, «σφραγίζοντας» τη νίκη για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι στο φινάλε έχασαν ευκαιρίες και για 4ο γκολ.

Εντός έδρας ήττα για Άρη, ανατροπή με Κολοβό για Πανιώνιο


Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Λούκας ο ΠΑΟΚ
Μετά από δύο εκτός έδρας νίκες, ο Άρης δεν τα κατάφερε στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Πλατανιά, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη πρώτη τους φετινή νίκη χάρη στο τελικό 2-1.

Σε ένα κακό παιχνίδι, ο Πλατανιάς άνοιξε το σκορ στο 43’, και παρά την ισοφάριση του Ουντότζι στο 72’, ο Γουνδουλάκης με γκολ στο 83’, διαμόρφωσε το τελικό σκορ, χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην ομάδα του τη φετινή σεζόν.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος πήρε σημαντική νίκη με 2-1 κόντρα στον Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη χάρη σε δύο τέρματα του Δημήτρη Κολοβό.

Σούπερ Λιγκ: «Καθάρισε» με Λούκας ο ΠΑΟΚ
Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ στο 21’ χάρη στο γκολ του Μίνγκα, ωστόσο ο Κολοβός το πήρε… προσωπικά, ισοφαρίζοντας στο 62’, ενώ ο ίδιος στο 78’ με ωραίο πλασέ, νίκησε για δεύτερη φορά τον Τζόρβα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Τέλος, Βέροια και ΠΑΣ Γιάννινα ήρθαν ισόπαλοι 2-2, με τους Γιαννιώτες να προηγούνται με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ίλιτς (5’) και Κοροβέση (29’), ωστόσο η Βέροια απάντησε, ισοφαρίζοντας με τους Καλτσά (32’) και Μπαργκάν (39’).

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν και τη νίκη, καθώς ο Λίλα αποβλήθηκε στο 68’ αφήνοντας τον ΠΑΣ με αριθμητικό μειονέκτημα, ωστόσο οι παίκτες του Στόικα δεν το εκμεταλλεύτηκαν, με το 2-2 να μένει ως το φινάλε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.