Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Δεν σταματάει πουθενά η Ρόμα, νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι

Σέριε Α: Δεν σταματάει πουθενά η Ρόμα, νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2013 18:08
Mε γκολ του Μπράντλι στο 82’ η Ρόμα πήρε τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Ουντινέζε παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 66’, και έκανε το 9 στα 9 στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας την επίδοση της Γιουβέντους την περίοδο 2005/06. Ακολουθούν Νάπολι και Γιουβέντους, σοκ στο 90+4’ για Μίλαν.

Μπορεί η Ρόμα να έπαιζε χωρίς τον τραυματία Τότι, και να έμεινε με 10 παίκτες από το 66’ λόγω αποβολής του Μαικόν, ωστόσο όλα αυτά δεν την εμπόδισαν να πανηγυρίσει την 9η νίκη της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 1-0 της Ουντινέζε εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να παραμείνει μόνη στην κορυφή της Σέριε Α.

Σκόρερ για τους «τζιαλορόσι» ο Μπράντλι ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 78’ και τρία λεπτά μετά κατάφερε να πετύχει το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες, χαρίζοντας την 9η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τη Ρόμα.

Νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι


Σέριε Α: Δεν σταματάει πουθενά η Ρόμα, νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι
Πίσω της με 5 βαθμούς λιγότερους έμεινε η Γιουβέντους η οποία επικράτησε με 2-0 της Τζένοα στο Τορίνο.

Οι «μπιανκονέρι» δεν δυσκολεύτηκαν, «καθαρίζοντας» τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, χάρη στα τέρματα των Βιντάλ (23’ πεν) και Τέβεζ (36’), καθώς η Τζένοα δεν μπόρεσε να αντιδράσει στην επανάληψη, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να παίζει σε όλο το δεύτερο μέρος, αντικαθιστώντας τον Αντονέλι.

Στο -5 από τη Ρόμα βρίσκεται και η Νάπολι η οποία κέρδισε με το ίδιο σκορ την Τορίνο χάρη σε δύο πέναλτι του Γκονζάλο Ιγκουαίν.

Ο Αργεντινός στράικερ των «παρτενοπέι» ευστόχησε δύο φορές από την «άσπρη βούλα», αρχικά στο 14’ και ύστερα στο 32’, χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του που ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση με τη Γιουβέντους και εξακολουθεί να βρίσκεται στο κυνήγι των «τζιαλορόσι».

Δύσκολα η Φιορεντίνα, σοκ στο 90+4' για Μίλαν


Σέριε Α: Δεν σταματάει πουθενά η Ρόμα, νίκες για Γιουβέντους, Νάπολι
Πιο δύσκολο έργο είχε η Φιορεντίνα, η οποία μετά τη μεγάλη νίκη της κόντρα στη Γιουβέντους, νίκησε με ανατροπή την Κίεβο (2-1) χάρη σε δύο γκολ του Κουαρδράδο.

Οι «βιόλα» έμειναν πίσω στο σκορ μόλις στο 13’ από τέρμα του Σέζαρ, όμως ο Κολομβιανός άσος ισοφάρισε στο 45’, ενώ ο ίδιος στο 64’ με δεύτερο προσωπικό γκολ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Αντίθετα, η Μίλαν δεν τα κατάφερε στην έδρα της Πάρμα, καθώς ηττήθηκε με 3-2 με τέρμα που δέχθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι γηπεδούχοι πήραν ισχυρό προβάδισμα όταν ο Παρόλο στο 11’ και ο Κασάνο στο 45+1’ έκαναν το 2-0, ωστόσο οι «ροσονέρι» αντέδρασαν, φέρνοντας την κατάσταση στα ίσα μέσα σε δύο λεπτά, χάρη στα τέρματα των Μάτρι (61’) και Σιλβέστρε (63’).

Ωστόσο, στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παρόλο χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, για το τελικό 3-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.