Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Επιστροφή στις νίκες για την Ίντερ

Σέριε Α: Επιστροφή στις νίκες για την Ίντερ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/10/2013 00:43
Επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα η Ίντερ, η οποία επικράτησε με 4-2 της Βερόνα, και την προσπέρασε στη βαθμολογία, «σκαρφαλώνοντας» έτσι στην 4η θέση.

Οι «νερατζούρι» πήραν νωρίς προβάδισμα, όταν ο Τζόναθαν άνοιξε το σκορ στο 9’ με τη βοήθεια του… Βαγγέλη Μόρα ο οποίος είχε την ατυχία να βρεθεί στη μέση στο σουτ Βραζιλιάνου, με αποτέλεσμα η μπάλα να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα.

Τρία λεπτά μετά ο Παλάσιο έπειτα από καραμπόλα στην περιοχή της Βερόνα, κατάφερε να κάνει το 2-0 και να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους.

Η Βερόνα κατάφερε να μειώσει στο 32’ με τον Μαρτίνιο, ωστόσο έξι λεπτά μετά ο Καμπιάσο απάντησε, κάνοντας το 3-1 για την Ίντερ

Στην επανάληψη, ο Ρολάντο έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ για το 4-1 στο 56’, και το μόνο που κατάφερε η Βερόνα ήταν να μειώσει με τον Ρομούλο στο 71’ για το τελικό σκορ.

Να σημειωθεί πως στο τέλος του αγώνα ο Μόρας τα είπε σε έντονο ύφος με τον Μπελφοντίλ, με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να δουν την κόκκινη κάρτα.

Στο άλλο παιχνίδι, η Σαμπντόρια, με τον Σάββα Γκέντζογλου να μπαίνει στον αγώνα στο δεύτερο μέρος επικράτησε με 1-0 της Αταλάντα χάρη στο γκολ του Μουσταφί στο 57’.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.