Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε τα 300 και συνεχίζει ο Μέσι!

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε τα 300 και συνεχίζει ο Μέσι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2013 04:32
Συνεχίζει να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητα ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος με δύο προσωπικά του τέρματα έδωσε την νίκη με 2-1 στη Μπαρτσελόνα μέσα στην έδρα της Γραναδά, με τον Αργεντινό άσο να φτάνει τα 301 τέρματα με τους «μπλαουγκράνα» ενώ παράλληλα σκόραρε για 14η αγωνιστική στη Πριμέρα.

Η Γράναδα με κύριο όπλο τις αντεπιθέσεις, άνοιξε το σκορ στο 26’ με τον Οντιόν Ιγκαλό, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έχοντας συντριπτική κατοχή της μπάλας, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος με τον Μέσι να ισοφαρίζει στο 50’ ενώ ο ίδιος στο 73’ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, φτάνοντας τα 301 τέρματα με την φανέλα των Καταλανών.

Παρέμεινε 4η η Μάλαγα


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πέρασε τα 300 και συνεχίζει ο Μέσι!
Με τον κίπερ Καμπαγέρο σε μεγάλη μέρα, η Μάλαγα νίκησε με 1-0 την Αθλέτικ Μπιλμπάο και διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος, με τον Σαβιόλα να ανοίγει το σκορ στο 18ο ύστερα από συνεργασία με τον Λουκάς Πιαζόν, ωστόσο στο δεύτερο η εικόνα άλλαξε, με την Μπιλμπάο να πίεζε ασφυχτικά για την ισοφάριση.

Παρόλα αυτάο Αργεντινός κίπερ των Ανδαλουσιανων, Καμπαγέρο κατέβασε ρολά, με αποτέλεσμα η Μάλαγα να πάρει την πολύτιμη νίκη.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Χετάφε επικράτησε με 3-1 απέναντι στη Θέλτα, ενώ η Οσασούνα πήρε την νίκη με 1-0 κόντρα στη Σαραγόσα.

Τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής


Σεβίλλη - Λα Κορούνια 3-1

Χετάφε - Θέλτα 3-1

Μάλαγα - Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-0

Γρανάδα - Μπαρτσελόνα 1-2

Οσασούνα - Σαραγόσα 1-0

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.